ja jestem chetny na spocika ale znów bym potrzebował podwózki pawła xd (jestem w trakcie robienia nowego prawka ) xd
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
P.S. Arek jeszcze sie nie przyzwyczaiłeś że na śląsku to tylko my żyjemy xd
To jest widok strony w wersji do druku
ja jestem chetny na spocika ale znów bym potrzebował podwózki pawła xd (jestem w trakcie robienia nowego prawka ) xd
P.S. Arek jeszcze sie nie przyzwyczaiłeś że na śląsku to tylko my żyjemy xd
Jak to nowego prawka :) ?? Co się stało ??
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
popełnienie 3 zagrazających bezpieczenstwu wykroczen w ciągu dwóch lat od uzyskania po raz pierwszy prawa jazdy
Sorki ale zalatany byłem nie było czasu wejść na forum. Ojojoj Krzysiu żeś na robił. Masakra. Jak by był jakiś plan na spota to ja zawsze chętny jestem sms jak się coś wykludzi
Widzę że zaś cisza w temacie :-(
dla zainteresowanych
Rozpoczecie sezonu DBW 2018 --> 12.05.2018
trzeba sie szykowac:)
Trzeba będzie się szykować :)
Maj już tuż tuż ... :)
Oj tak trzeba... Hehe i wolne załatwiać już teraz
1. jaki to dzien?
2. pablo do tego czasu auto znajde ale nie bedziesz sie bal ze mna po nie pojechać???
p.s. poluje na izbizke 1.0 lub polo 3 może jednak warto rozważyć założenie ogólno markowego klubu . pako to ogarnie wierze w ciebie xd
siemka:)
to jest sobota hehe:) a no to fajne autka:) i nie boje sie hehe:P
jak tam prawko?
Nie boi się :) ale Ty Krzychu pojedziesz jaki pierwszy :)
Coś się ogarnie :)
Bez obaw nie ma się czego bać hehe...
jaK to mówią wypadki chodzą po ludziach , po prostu felerne auto sie trafilo skąd miałem wiedziec że jak mocniej hamulec nacisne to linka pójdzie xd . teraz sie z tego smieje ale tamtego dnia to byla masakra cały dzien przepłakałem
p.s. prawko już tuż tuż skonczylem kurs praktyczny jestem tak zajebisty ze po 8 godzinach wyjezdzonych instruktor powiedzial ze on to pierdoli ze to bez sensu zebym jezdzil cale 30 h i spuscil mi cene z 1300 na 900 teraz tylko czekam az on reszte godzin rozpisze i gdzies pod koniec marca na egzamin praktyczny . bo na teorie poszedlem na pale bez żadnych przygotowań i po 4 godzinach snu i zaliczylem na minimalna liczbe pkt potrzebnych do zdania jak bym sie wyspał pewnie by bylo na maksa xd
Pewnie by tak było to na rozpoczęcie będzie już prawko :-P powodzenia
Oby zdarzyć na otwarcie sezonu :)
no nie ma innego wyjscia praca na hali tez mi zbytnio nie odpowiada hehe jednak kierowca to kierowca spokoj cisza i RMF MAXXX xd
Kiedy to otwarcie sezonu?? :)
https://www.facebook.com/events/147063482661981/
Ale oczywiście nie wykluczone , że będzie spór otwierający naszego skromnego grona [emoji3]
teraz przeglądałem całe forum katoowice-okolice to tak podsumowując to już od 4 strony jesteśmy tylko my xd także można powiedzieć że opanowaliśmy śląsk w trójke xd nawet się sam zdziwiłem że tak mało wpisów było jak sie wkrecaliśmy w forum xd myślałem że gdzies 10 stron bylo xd ale przy 10 stronie to było już freeaky moto day w piekarach xd
W Gliwicach będę z klubem Bravo do zobaczenia :)