Witam,
Szukam osoby która mogła by mi ogarnąć aktywację CarPlay / Android Auto (Jeżeli takowa jest możliwa) na moim Uconnect 7 w Fiacie Tipo z 2016 z Okolic, Brzeska, Nowego Sącza, Tarnowa, Zakliczyna ewentualnie Lublina.
Za wszelkie info dziękuję.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam,
Szukam osoby która mogła by mi ogarnąć aktywację CarPlay / Android Auto (Jeżeli takowa jest możliwa) na moim Uconnect 7 w Fiacie Tipo z 2016 z Okolic, Brzeska, Nowego Sącza, Tarnowa, Zakliczyna ewentualnie Lublina.
Za wszelkie info dziękuję.
Ktoś coś wie co z tym Arabic-em można zrobić?
Wymienić na inne lub aktywować kamerę cofania w nim.
Mam kamerkę aktywowaną.a to ma jakiś związek?
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Kologo jak w paszporcie mogę sprawdzic jakie mam radio bo może mam te lepsze auto kupiłem miesiąc temu miało być aa a niema już zgłaszałem problem mam jechać na serwis ale jak będzie arabic to nic mi nie zrobią
Aktywacja kamery nie ma nic do tego. Napisałem tylko to co można osiągnąć w tym radiu (arabic) bez wymiany czyli da się aktywować kamerę cofania. Chociaż w niektórych przypadkach się to nie udaje. W nowych "paszportach " chyba nie ma wyszczególnionego typu radia. Natomiast typ radia możesz rozpoznać po naklejce trzeba zlokalizować radio (schylić sie pod schowek pasażera) i odczytać typ lub przynajmniej numer radia.
Nie widzę tam nigdzie arabic znalazłem taki numer continental a3c069741022039104a niewiem czy to chodzi o ten numer i niewiem gdzie to sprawdzic jakie mam te radio
Szukam pomocy w odblokowaniu AA w Tipo z UC 7 Mav i Dab - okolice Częstochowy (dogadamy się...).
mam tam taki nr 00521....... to znaczy ze jakie mam te radyjko ?
No sprawdzone mam Arabic
Ale czy to oznacza że nigdy nie będzie można włączyć aa czy jest zablokowane w inny sposób?
sprawdź w zamówieniu, czy masz zaznaczone AA, jeśli tak to reklamuj u sprzedawcy.
Na obecną chwilę nikt w radiu Arabic nie aktywował AA
Czy jest możliwość wgrania carplay w tipo s design z 2020?
Panowie, czy jest możliwość uruchomienia carplay w tipo s design z 2020 roku??