Cześć,
sorry - jestem tu nowy - jeśli pytam nie tu gdzie trzeba to przepraszam.
Czy do fabrycznego urządzenia (w Fiat Talento) o nazwie "Fiat Talento Touch-Radio Nav" można wgrać coś oparte o Androida?
Albo chociaż coś z Android Auto?
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć,
sorry - jestem tu nowy - jeśli pytam nie tu gdzie trzeba to przepraszam.
Czy do fabrycznego urządzenia (w Fiat Talento) o nazwie "Fiat Talento Touch-Radio Nav" można wgrać coś oparte o Androida?
Albo chociaż coś z Android Auto?
To jest dział o radyjku w tipo.
Wgrać nie można, można całe radio na chińczyka z androidem wymienić tylko trzeba znaleźć dedykowane do danego modeluâŚ
Witam
Jestem nowy na forum, mam pytanie czy można bezpośrednio zaktualizować soft radia z 21.00. 50.00 na najnowszą wersję 23.3.67.12?
Ja instalowałem soft do wersji 23.3.67.12 z jeszcze "mniejszej" niż podałeś i poszło bez żadnych problemów (Fiat Tipo), ale pamiętaj, że zawsze robisz to na własną odpowiedzialność :)
Tak wiem zawsze na własną odpowiedzialność, dzięki za info.
Witam
Jestem tu nowy , zmieniłem Uconnect na 5 z navi i próbowałem zainstalować soft 23.3.67.12 . Po włączeniu radia wyświetla komunikat ,, niezgodna wersja" oczywiście fiat tipo , proszę o sugestie
co można zrobić . Pozdrawiam !
Witam, mam Renegade z US 2016, radio uconnect 5 VP2 ECE PD DAB GPS, zmieniłem country code ale radio dalej po angielsku, ma może ktoś jakąś aktualizacje do tego radia ? Pozdrawiam
a u mnie niestety w Fiat 500X 2016 z UConnect 5 wywala komunikat że software niezgodny z samochodem ��
jak w ogóle można sprawdzić jaką wersję softu mam i skąd wziąć tą pasującą?
@JackTheNight pomożesz proszę :)
Załącznik 44265
Ale w czym mam ci pomóc ? To jest podforum o fiacie Tipo i tylko Tipo. Pytaj na grupach dotyczących fiata 500.
Cześć wszystkim. Jestem tutaj nowy i posiadam od kilku dni Tipo. Zaktualizowałem Uconnect do wersji, która tutaj udostępnialiście. Moje pytanie jest takie co zrobić żeby car play był na całym ekranie, a nie w okienku? (Sprawdzałem telefon z android auto i tutaj wszystko jest na pełnym ekranie)
Pozdrawiam
Car play tak ma :-(
Ale jak ktoś wiem jak to też chętnie posłucham :-)
Pierwsze słyszę! Jak będziesz miał pod ręką linka do tego tekstu to sie podziel. Chciałbym mieć to na full screenie