Cześć,
sorry - jestem tu nowy - jeśli pytam nie tu gdzie trzeba to przepraszam.
Czy do fabrycznego urządzenia (w Fiat Talento) o nazwie "Fiat Talento Touch-Radio Nav" można wgrać coś oparte o Androida?
Albo chociaż coś z Android Auto?
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć,
sorry - jestem tu nowy - jeśli pytam nie tu gdzie trzeba to przepraszam.
Czy do fabrycznego urządzenia (w Fiat Talento) o nazwie "Fiat Talento Touch-Radio Nav" można wgrać coś oparte o Androida?
Albo chociaż coś z Android Auto?
To jest dział o radyjku w tipo.
Wgrać nie można, można całe radio na chińczyka z androidem wymienić tylko trzeba znaleźć dedykowane do danego modeluâŚ
Witam
Jestem nowy na forum, mam pytanie czy można bezpośrednio zaktualizować soft radia z 21.00. 50.00 na najnowszą wersję 23.3.67.12?
Ja instalowałem soft do wersji 23.3.67.12 z jeszcze "mniejszej" niż podałeś i poszło bez żadnych problemów (Fiat Tipo), ale pamiętaj, że zawsze robisz to na własną odpowiedzialność :)
Tak wiem zawsze na własną odpowiedzialność, dzięki za info.
Witam
Jestem tu nowy , zmieniłem Uconnect na 5 z navi i próbowałem zainstalować soft 23.3.67.12 . Po włączeniu radia wyświetla komunikat ,, niezgodna wersja" oczywiście fiat tipo , proszę o sugestie
co można zrobić . Pozdrawiam !
Witam, mam Renegade z US 2016, radio uconnect 5 VP2 ECE PD DAB GPS, zmieniłem country code ale radio dalej po angielsku, ma może ktoś jakąś aktualizacje do tego radia ? Pozdrawiam
a u mnie niestety w Fiat 500X 2016 z UConnect 5 wywala komunikat że software niezgodny z samochodem ��
jak w ogóle można sprawdzić jaką wersję softu mam i skąd wziąć tą pasującą?
@JackTheNight pomożesz proszę :)
Załącznik 44265
Ale w czym mam ci pomóc ? To jest podforum o fiacie Tipo i tylko Tipo. Pytaj na grupach dotyczących fiata 500.
Cześć wszystkim. Jestem tutaj nowy i posiadam od kilku dni Tipo. Zaktualizowałem Uconnect do wersji, która tutaj udostępnialiście. Moje pytanie jest takie co zrobić żeby car play był na całym ekranie, a nie w okienku? (Sprawdzałem telefon z android auto i tutaj wszystko jest na pełnym ekranie)
Pozdrawiam
Car play tak ma :-(
Ale jak ktoś wiem jak to też chętnie posłucham :-)
Pierwsze słyszę! Jak będziesz miał pod ręką linka do tego tekstu to sie podziel. Chciałbym mieć to na full screenie
To jest najnowsza wersja obecnie? Czy zadziała przy ucconect 5" Live - wersja gdzie zamiast przycisku navi jest trip.
23.3.67.12 3.2GB