okej czyli poki co dla nowszych nic nie podzialamy :)
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć Jack i dzięki za wpis. Niedawno kupiłem używany typ kombi w Niemczech (wyprodukowany w październiku 2020). Mam 7-calowy uconnect z nawigatorem i mapami 2018. Czy wskazane przez Ciebie oprogramowanie układowe jest kompatybilne z moim połączeniem? Tysiąc dzięki.
Witam wczoraj chciałem zaktualizować firmware do najnowszej wersji z jakiejś 21.xxxxx bez wersji pośredniej jak radził Jack. Podczas aktualizacji kilka razy wywalało błąd 250 i stanęło ostatecznie na 40% i nic się nie działo. Z racji że była już późno wyłączyłem samochód. Dzisiaj radio uconnect 7 nav jest zablokowane a na ekranie dalej widać aktualizacje. Nic nie działa. Pytanie jak to teraz odblokować?
Rano po ponownym włożeniu pena aktualizacja idzie ale raz dochodzi do 5% innym razem do 30% i restart i tak wkoło. Macie jakiś pomysł?
Udało się 😀
Użyj innego pena.
U mnie aktualizacja z niskiej wersji oprogramowania (tipo z rocznika 2017) trwała blisko godzinę. Auto cały czas odpalone stało żeby nie rozładować akumulatora. Wydaje że się wiesza ale nie coś robi. Także dobry, szybki, sformatowany pendrive i trochę cierppliwości i powinno być dobrze.
A ten najnowszy soft wnosi coś nowego, czy to tylko taka sztuka dla sztuki?
Boa tarde.
Já tenho instalado no meu Tipo há já muitos meses a versĂŁo de firmware VP2R7_357_23.02.01.15, a qual tem estado a trabalhar muito bem. Há uns dias consegui a versĂŁo VP2R7_357_23.03.12.00 mas quando coloco a pen de 16Gb com o software para instalar, a mensagem que me dá é que na porta USB nĂŁo existe nada. A versĂŁo VP2R7_357_23.02.01.15 acho que tem provocado este tipo de problemas nas portas USB dos Fiat Tipo. Mais alguém a quem aconteceu isto? Alguém sabe como dar a volta a isto?
Muito obrigado desde já.
Może komuś się przyda info:
Dziś udało mi się zaktualizować software z 21.01.18.01 na 23.2.1.15 bez aktualizacji na wersje pośrednie.
Niestety czas aktualizacji to prawie 3h. Na początku przez godzinę stało na 0%, odłączyłem kleme na 15 min, włożyłem ponownie pendriva i wtedy poszło.
Witam
Nowa aktualizacja to dobra wiadomość
Pytanie teraz Czy warto aktualizować czy czegoś nie spieprzyli?
Jak będziecie Panowie mieli jakieś info dajcie znać [emoji6]
Wysłane z mojego Pixel 7 Pro przy użyciu Tapatalka
Ktoś potwierdzi ze to działa w tipo w uc7?
ja potwierdze czy działa w 5 cali :)
Może być :-)
Ktoś już coś może powiedzieć o najnowszej aktualizacji czy dział poprawnie na uconnect 5 ?
Zainstalowałem tą aktualizację na moim U7 (miało najnowszą możliwą aktualizację 23.2.1.15) Wszystko w porządku. Kamera cofania działa, żadnych danych nie utraciło (podpięty telefon, tripy, skróty do kontaktów w TELEFON) Jedno co to podczas pierwszego uruchomienia AA (mam tą najnowszą beta wersję 10.1.633004) to musiałem poklikać na telefonie jakby skończyć konfigurację. O dziwo tak jak coolwak działał u mnie wcześniej to nadal działa ale pasek ze skrótami z dołu ekranu przeniósł się na prawą krawędź wyświetlacza. Ukrainka nadal mówi bardziej polsko. Jestem pewny że edycji uległ ten komunikat po włączeniu radio się pojawiał z przyciskiem Akceptuj. Za pierwszym razem kliknąłem Akceptuj i teraz już się więcej nie pojawił. Ani podczas ponownego zapłonu ani po włączeniu radio na wyłączonym zapłonie. Muszę później sprawdzić czy się pojawi np po 20 min uśpienia systemów. (Edit: pojawia się nadal za pierwszym razem do czasu uśpienia auta chyba powyżej 20 min)Poprzednio zdaje się komunikat ten wyświetlał się cały czas (edit tak wyświetlał się tak samo jak po aktualizacji)��Załącznik 43140Załącznik 43141
Bardzo dziękuję za ten nowy firmware ��