To jest widok strony w wersji do druku
-
Ja najszybciej na razie jechałem coś między 170 a 180 km/h. Na pewno nie było to stresujące, nie musiałem jakoś specjalnie mocno kierownicy trzymać ani uważać. Fakt, że nie wiało jakoś mocno. Ja mam 16-tki, letnie, koła pompuję na 2,3 - może to ma jakieś znaczenie, hb, t-jet. Natomiast przy szybkiej jeździe w wietrzną pogodę z racji dużej bryły Tipo jest podatne na wiatr i to czuć jak najbardziej - ale też nie jest to jakiś dramat jak w niektórych suv'ach.
-
U mnie przed zmianą sprężyn auto jak łódka powyżej 160, zmiana na eibach pro kit, a ostatnio próba max 200 idze, jak zwykle ukrainiec ma a4 szarża na lewy bez kierunku nie patrzyl w lusterka wiec z mojej strony hamowanie na prawy (160km) i pedal w podłogę biorę go prawym, palec wystawiony chamowi, tipolot sw szedł jak po szynach, jest ogólnie przepaść miedzy serią a eibach i dystanse +20mm na koło przy dużych prędkościach. Kola 205 55 16
-
No to żadna nowosc ze przy sztywnym, markowym zawiasie autko znosi lepiej wyzsze predkosci. Seryjnie ma byc w miare komfortowo wiec przy duzych predkosciach i dodatkowo podmuchach bocznych komfortu nie ma zadnego
-
Moja najwyższa prędkość Tipo to 236 km/h, opony 225/45 17", wcale nie odczułem aby się jakoś za bardzo bujał na oryginalnym zawieszeniu, ja tam jestem zadowolony.
-
bumbas jaki silnik i jak dłubnięty 🙂
-
215 licznik 205 nawigacja
-
Równe 210 na liczniku na zagranicznej autostradzie:roll: . Nie wiem czy więcej by poszedł.Prowadzenie nawet nawet jak na taki budżet zakupowy.