Silniki i skrzynie _chyba_ są z Włoch.
To jest widok strony w wersji do druku
U mnie jak dotąd praktycznie tak samo jak w poście powyżej.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Też wymiana 1tys. km obecnie przejechane 3 tys. km i jest ok.
Mnie zastanawia to dlaczego niektóre egzemplarze w tym także moje tipo nie było przewidziane na kampanię dotyczącą podkładki w mechanizmie różnicowym a inne egzemplarze są objęte tą kampanią????? Aż nie chce mi się wierzyć że zaoszczędzili na jakieś podkładce
Skoro tak mówisz to może tak jest. Ale moim zdaniem to posunięcie jest straszne debilne
Ciekawe na czym jeszcze zaoszczędzili księgowi??? Może więcej takich kwiatków ukryli w naszych autach
Kurcze moje Tipo nie ma jakiejkolwiek kampanii serwisowej... Mam je od sierpnia. Mam nadzieję że nie ściemniają w moim przypadku.
nie jesteś sam w takim razie,ja też mam z końca sierpnia i się nie łapie na żadną kampanię.
Wada dotyczyła pełnej partii elementów lub wada np. Nowego dostawcy itp. Nie ma co sie przejmować, duperela na szczęście.
Dokładnie to samo miałem napisać. Duperelą była kampania dotycząca naklejki na kole zapasowym.
U mnie też była kampania tylko z naklejką i poduszką. Też nie wiem czy mam się cieszyć czy nie.
No ja właśnie też nie wiem co o tym myśleć. Mam nadzieję że po gwarancji nie okaże się że jednak w moim egzemplarzu też coś z tą podkładką było nie tak i skrzynia będzie do wymiany