Tanio,ja kiedyś wymieniałem próg w Golfie 4,malowanie odprysków na masce,drzwiach i polerka całego auta zapłacięłm prawie tyś zł
To jest widok strony w wersji do druku
Tanio,ja kiedyś wymieniałem próg w Golfie 4,malowanie odprysków na masce,drzwiach i polerka całego auta zapłacięłm prawie tyś zł
na Smolnej. teraz chyba mają urlop.
http://goo.gl/maps/AC1Su
dzięki. wogóle to zbieram się z tym już od roku. i nie wiem czy samemu to robić czy oddać do kogoś do zrobienia. nigdy nie ma czasu na to.
piękna pogoda spożytkowana na usunięcie oznaczeń z przednich błotników
było tak:
Załącznik 10950
jest tak:
Załącznik 10951
i do kolekcji
Załącznik 10952 Załącznik 10954 Załącznik 10953
Co on Ci tak wysoko stoi z tyłu? Poza tym widać różnice na błotniku ;) Brakuje mi tam lotki na klapie :P
pozazdrościłem traktorzystom :) a tak już serio, to tylko złudzenie wizualne. kwestia kąta widzenia, nic więcej. zawieszenie standardowe, nie ruszane od dnia zakupu auta. co do koloru... widać różnicę w odcieniu błotnika, czy po usunięciu znaczka 1.4? błotnik ma prawo mieć inny odcień. pochodzi z rocznika o 3 lata młodszego. to nie jest fajny kolor do dobierania...
Zajefajnie wygląda ;)
Hehe, ja dodam jeszcze dwa szczegóły - po pierwsze primo to felg Ci zazdroszczę :P Po 2gie ultimo to ten korek od LPG to jakbyś tam wsadził korek od zlewu w pralni :D
dzięki :) to jeszcze 2 strzały.
Załącznik 10960 Załącznik 10961
na drugim specjalnie dla byrrta wyeksponowane felgi ;)
przecież to standardowy korek wstydu jest. czego Ty się czepiasz? :P lotka mi się nie podoba. zbędny tuning. soczewki... czemu nie, ale nie wiążę już z tym autem żadnych extra wydatków.
dawno nic nie pisałem o swoim aucie, więc dzisiaj małe podsumowanie tego co zrobione zostało w samochodzie przez 2013 i na przełomie 2014 roku:
- regeneracja reduktora, wymiana filtrów gazu (czerwiec 2013)
- wymiana oleju Liqui Moly MoS2 10W40, wymiana filtra oleju MANN, wymiana filtra powietrza FILTRON (lipiec 2013)
- wymiana wydechu (grudzień 2013)
- wymiana linek hamulca ręcznego, 2 cylinderków oraz 1 szt. szczęki hamulcowej (styczeń 2013)
jak widać niewiele tego. i chyba dobrze, auto jest od jazdy, a nie od rzeźby ;) generalnie samochód jak na swoje lata wciąż spisuje się nieźle. pali od przysłowiowego strzała. spalanie gazu na trasie to 8L/100km czyli wynik naprawdę przyzwoity. o spalaniu w mieście ciężko coś rozsądnego napisać z racji krótkich odcinków pokonywanych na 2 paliwach. mogę natomiast co nieco napisać nt. apetytu silnika na olej. dzisiaj sprawdziłem to dokładnie i z moich zapisków wynika, że od momentu wymiany oleju zrobiłem przez pół roku i dystans 4,5 tys. km ok. 1,2L dolewek. jak na 18 letnie auto z przebiegiem 254 tys. km, wyposażonym w instalację gazową wydaje mi się, że tragedii nie ma.
przy okazji wymiany wydechu oraz łącznika elastycznego okazało się, że tajemnicze buczenie z okolic podwozia, o które podejrzewałem skrzynię biegów, to właśnie zmęczony łącznik. po wymianie na nowy żadnych niepokojących dźwięków. trasy powyżej 50 km przestały męczyć ;)
No i fajnie,więc nie jest wcale tak źle :) no to niech się trzyma aż wreszcie znajdziesz nowszą furkę :palacz: