Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.. Radek Fiat Bravo 1.9 JTD 105 SX 2000r.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.. Radek Fiat Bravo 1.9 JTD 105 SX 2000r.
Witam. Jestem Adam. Mam FIATa Grande Punto 1.4 2006r
kazali się przywitać więc witam, mam nadzieje ze znajde tu odpowiedzi na wiele nurtujących mnie pytań dotyczących mojego fiacika ;-)
Witam Fiatowiczów!
Jestem trochę nietypowy.Z przodu mam Fiata Ducato (1,9TD) a z tyłu campera -zabudowa Hymer.Całość z 2001r.
Sporo pytań,żeby było potem było jak najmniej kłopotów.
Witam maniaków Fiatów!
Witam wszystkich nowych :D pozdr 8)
Witam wszystkich. Moje autko to stilo 1.6. Dopiero zdaję egzamin na prawko, więc na razie ryję nim ogródek mojej babci jeżdżąc w kółko 30 na godzinę :) Na razie ma 133k Km na liczniku a już pije olej jak smok, zawieszenie ciut się wyeksploatowało więc mam fajnie obniżony wóz, skrzynia biegów po renowacji. Ciut awaryjny ale ma charakterek. Pozdrawiam 8)
Witam wszystkich, jestem nowy i chciałbym tutaj zeczerpnąć wiedzy o marce fiat :D
Witam wszystkich fiatowiczów. Jestem nowy. Ostatnio mój punciak zacząl sprawiac problemy i mam nadzieje znaleźć na forum wiele rad, dzieki którym je rozwiązemy:) Pozdrawiam
Witam:) posiadam Fiata Bravo 1.4 12v sx. Pomogę jak moge :) :D
Witam Fiatomaniaków. Jestem nowy .Pozdrawiam :)
Witam wszystkich fanów fiata :)
witam wszystkich fanów alfa :lol:
Siemka wszystkim.
Witam wszystkich :)
Dzień DOBRY ;))
witam i pozdrawiam wszystkich
Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum.
Witam wszystkich
witam :)