Również chciałbym się przywitać ze wszystkimi na tym forum.
Jestem z pod Częstochowy i wczoraj nabyłem Maree Wekend 1.6 16V.
Chcę pozdrowić wszystkich.
To jest widok strony w wersji do druku
Również chciałbym się przywitać ze wszystkimi na tym forum.
Jestem z pod Częstochowy i wczoraj nabyłem Maree Wekend 1.6 16V.
Chcę pozdrowić wszystkich.
Witam all mysza słupsk posiadam od tyg fiacika brava 1,6 16v benzyneczke 8) wiec jestem cicho ciemny he pozdrawiam alllll
Witam wszystkich.
Witam ;) Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Fiata Bravo 1.6 16 V. Pozdrawiam wszystkich ;)
Witam wszystkich wielbicieli FIAT/Lancia/Alfa :)
Witam wszystkich :). Jestem póki co szczęśliwym posiadaczem Lancii Lybry :) ... oby się to nie zmieniło ;]
Witam chciałem sie przywitac Od niedawna jestem szczesliwym włascicielem Marei Weeken 1.9TD
:badgrin:
Witam wszystkich forumowiczów :) Marea ELX ST.Moritz dołączyła do mojej kolekcji Fiatów ;)
pozdrawiam szanowne grono, myślę że będę częściej tu gościł;)
Marcin
Witam wszystkich!!!!!!!!
Witam jestem NOWIUTKI na forum pozdro
Witam również na forum Fiata ! :)
Mam nadzieje, ze dobrze będzie mi się z wami współpracowało :)
Jestem z Łodzi, więc gdyby były jakies spoty, to proszę o info, a chętnie sie na nich pojawię :)
Pozdrawiam,
Mateusz
Witam,
Z przyczyn przykrych a niezależnych od siebie stałem się właśnie (mam nadzieję że szczęśliwym) posiadaczem Mrrrei Weekend 1,9 JTD. Przebieg wg. licznika całkiem słuszny, mam nadzieję że przynajmniej prawdziwy, wtedy jeszcze sporo jej powinno z życia zostać, a przynajmniej na to liczę, tym bardziej że jedynym niepokojącym objawem jest pompa ABS, która niedługo powinna zostać wymieniona, jak tylko będę wiedział, jaki dokładnie typ w niej siedzi.
W każdym razie, by już nie przedłużać: dobry wszystkim i by nie zaczynać od pytań banalnych, wracam do lektury.
witam wszystkich,
posiadam fiata stilo 1,9 JTD z 2003 mam nadzieję że samochodzik będzie dobrze się sprawował :)
Witam wszystkich :D
Jestem posiadaczem Fiata Punto II z 2000 roku z silniczkiem 1.2 16v. Bardzo przyjemne autko 8)
Witam serdecznie wszystkich posiadaczy 4 kółek
Dee
witam 8) posiadam fiata coupe 2.0 16v turbo wersja plus 8)
Witam wszystkich.
Fiata jeszcze nie mam ale wszystko jest na dobrej drodze.
Pozdrawiam
Witam :badgrin: :badgrin:
Witam wszystkich klubowiczow;)
Jestem dumnym WSPÓŁWŁAŚCICIELEM Sedici :)
Pozdrowienia dla wszystkich a w szczegolnosci FCP ;P
witam wszystkich :)