Cześć i pozdrawiam!!
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć i pozdrawiam!!
Witam wszystkich.
Witam i dzięki za przyjęcie na forum
jestem tu, bo jestem w potrzebie. ;)
dziękuję za pomoc.
Dzień dobry.
Witam wszystkich. Mam kampera na Boxerze (Ducato) 2.8 z 2004 roku
Witam wszystkich maniaków marki :-)
witam i pozdrawiam milosnikow fiata
witam fiatoholików
Witam,
Nowy fiatoholik :cool:
Witam wszystkich klubowiczów i miłośników napraw własnych samochodów.
Witam wszystkich!! Na forum jestem świerzakiem ale jeżeli chodzi o Fiata to drę chyba 31 już. Przygodę z Fiatem zacząłem w 1976 roku i trwa to do dziś. Były 126p, 125,p. 132 (2 sztuki 1800 i 2000) 128 sport i Zastava 110 (to też Fiat) Argenta, Regata 1,6, Uno1,4 Punto I i II HLX, Brava 1,2 80 KM (3 sztuki) i Stilo 3d 1,8. Po drodze była jeszcze Alfa i 2 Renówki. Kiedyś naprawiałem w zasadzie wszystkie samochody które były dostępne na rynku, więc i jeździłem nimi na próbę. Teraz jeżdżę Stilo 1,8 3d i powiem wam że większość opinii o nim to nie jest prawda, pali znośnie, nie bierze oleju i co najważniejsze nie rdzewieje. Wczoraj musiałem jechać ok 140 km Audi A3 wartym trzech moich Stilo 2,0 w TDI i już wiem czemu Niemcy przegrali wojnę. Po 40 km zamuliło go więc zadzwoniłem do właściciela, a on powiedział że to u niego normalne, wystarczy zgasić silnik i za 5 minut pojedzie. Pojechał ale po następnych 30 minutach oświecił się "check engine" - dzisiaj mu zgasł. Dlaczego Fiat? Bo nawet jak się zepsuł to dojechał do celu albo dał się naprawić za grosze. Poza tym wyglądu może pozazdrościć każdy niemiecki samochód projektowany przez potomków projektantów PKFZ IV Tiger. Pozdrawiam!!
Witam wszystkich!
Witam Forumowiczów!
Witam wszystkich
Witam wszystkich klubowiczów