To jest widok strony w wersji do druku
-
To juz wiem, jakiej firmy opon nigdy juz nie kupie. Moderator moglby przeniesc ten temat do "opony i felgi tipo" oraz wkleic fotke, tak by moznaby bylo ja ogladac bez potrzeby logowania sie. Wtedy moznaby bylo odnalezc temat bezposrednio z netu. Kurde, opona to jeden z kluczowych elementow bezpieczenstwa na drodze, opona "firmowa" a nie jakis wynalazek... Nawet nie byli zainteresowani weryfikacja problemu... Naglasniac i tepic.
-
Nie najechałem na nic, nawet ta część która wchodzi pod felgę jest rozerwana tak samo, w jednej linii. Na felde żadnego śladu. Huk był taki że auta z naprzeciwka i przede mną się nawet zatrzymały bo chyba każdy myślał że to u niego coś się stało.
-
Zamontowałem nakładki progowe - srebrne. z napisem Tipo. Wyglądają bardzo fajnie, jedynie te z tyłu są zbyt krótkie.
-
Cytat:
Napisał
Loczek30
Tak to jest Eco 5. Continental już mnie olał. Opona skończyła 3 lata i niemamy o czym rozmawiać.
Na stronach typu oponeo gwarancja ponoc 7 lat. Dla mnie dziwne uszkodzenie. Szczegolnie te druty i rowno guma cieta guma jak od noza.
-
Cytat:
Napisał
Loczek30
Nie najechałem na nic, nawet ta część która wchodzi pod felgę jest rozerwana tak samo, w jednej linii. Na felde żadnego śladu. Huk był taki że auta z naprzeciwka i przede mną się nawet zatrzymały bo chyba każdy myślał że to u niego coś się stało.
Jaka dokładnie jest data na oponie?
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
-
Dziwnie to wygląda, moze ktos naciął opone a pękła dopiero podczas jazdy bo wystrzał to inaczej wygląda
-
4 załącznik(i)
Co do gwarancji to już się wypowiedziałem. Teorie spiskowe na temat nacinania raczej wykluczam bo opony są zamontowane na aucie albo w garażu. W czasie montażu jestem obecny i znam człowieka od 13 lat. Załącznik 37900Załącznik 37901Załącznik 37902Załącznik 37903
-
Jak dla mnie przyjebane w dziurę lub krawężnik kiedys tam. Teraz pękło.
-
Może kto wie, żona tym jeździ ale jest mocno wyczulona i śmiem twierdzić że omija dziury lepiej odemnie, łączniki stabilizatora, jeszcze oryginał i luzu jeszcze nie czuć. Tak że raczej uważa. Choć na tyle opon które miałem, nie wierzę że żadną nie wpadłem w większą dziure itd, ale żadna tak się nie rozpadła.
-
Wpisz sobie opona po wystrzale w google i zobacz jak wyglada chocby na zdjeciach, nie ma sie co klocic ale ta opona wyglada jakby to samo z siebie się nie stało. Najwazniejsze ze bez uszczerbku na zdrowiu
-
Faktycznie dość dziwnie to wygląda. Nacięcie jest bardzo proste bez żadnych wyszczerbień. Druty ucięte na tej samej długości.
-
A ja zapodałem sobie i swojemu bolidowi weekendowe sprzątanie środka i ręczne pastowanie budy. Bardzo to lubię robić, więc bez szydzenia proszę że się przechwalam.
Taki wyczyszczony samochód bardzo dobrze się prezentuje i odgania covid 19;-)
-
2 załącznik(i)
nakładki progów zamontowałem :)
-
2 załącznik(i)
Dzisiaj przyszła uszczelka pod maskę więc od razu zamontowałem... Zobaczymy jaki będzie efekt na silniku. Dwa lata jeździłem bez uszczelki także będę miał porównanie...
Załącznik 37924
Załącznik 37925
-
Cytat:
Napisał
Bronckey
nakładki progów zamontowałem :)
Z tymi tylnymi nakładkami toś zaszalał :wink: