Witam wszystkich forumowiczów. Jestem 10-letnim użytkownikiem Fiata Bravo II 1,6 Multijet Dualogic. Pozdrower!
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem 10-letnim użytkownikiem Fiata Bravo II 1,6 Multijet Dualogic. Pozdrower!
Witam wszystkich, jestem tu nowy.
Witam serdecznie. Szerokości
Witam Serdecznie wszystkich klubowiczów :)
Od ponad tygodnia jestem szcześliwym posiadaczem Fiata Tipo wersja Street z silnikiem benzynowym 1,4 16v posiadający pakiety: Pop Tech oraz Street . Ponad 1300km za mną bez problemów, więc mam nadzieję, że to tylko przedsmak wspaniałej przygody.
Witam i Pozdrawiam ;-)
Witam, zamówiłem właśnie Fiata Tipo sedan w wersji Lounge. Rozglądałem się za autem w okolicach max 60000. Brałem pod uwagę Dustera, ew. Fabie kombi, a wyjadę Fiatem Tipo Sedan 95Km. W wyborze zaważyły: Bardzo fajne wyposażenie, wykończenie na bardzo przyzwoitym poziomie i stosunkowo miłe wrażenia z jazdy testowej, i nie ukrywam spory rabat. Także pojawiam się w klubie.
Cześć. Od niedawna posiadam GP i próbuję je poznać i opanować.Pozdro
Witam, wszystkich bardzo serdeczne
Dzień dobry włoska ekipo :D
Witam wszystkich, posiadam alfe gt z fiatowsim silnikiem 1.9jtdm.pozdro
Witam wszystkich !
Witam wszystkich. Jestem z Gdańska i proboje doprowadzić swoja Alfe do uzywalnosci po poprzednim wlascicielu. Pozdrawiam
Witam Wszystkich forumowiczów! Będę nudził o Doblo....
Witam wszystkich !!! :)
Witam Wszystkich. Mirek
Witam...
Jestem nowym uczestnikiem Forum. Z zainteresowanie oglądałem Wasze forum. Wele informacji i ciekawostek skłoniło mnie do rejestracji. Może póżno ale jestem też na innych forach włoskiej motoryzacji.
pozdrawiam Wszystkich.
Wiesław
Fiat Barchetta 1.8 1996 r.
Witam świat Fiata
cześć wszystkim
witam forum
Witam wszystkich
Witam wszystkich serdecznie jestem nowym użytkownikiem :D