witam wszystkich zmotoryzowanych to jest mój pierwszy raz na tym forum : ),mój cienki to 700 na gażniku 126p(taki mały wariat,aktualnie remontowany : P ),pozdrawiam wszystkich Jurand1987 nooo i do zobaczyska na asfalcie
To jest widok strony w wersji do druku
witam wszystkich zmotoryzowanych to jest mój pierwszy raz na tym forum : ),mój cienki to 700 na gażniku 126p(taki mały wariat,aktualnie remontowany : P ),pozdrawiam wszystkich Jurand1987 nooo i do zobaczyska na asfalcie
Cześć wszystkim, mama nadzieję, że pomożecie mi z róznymi pytanami które do Was skieruje i że bedzie mi z Wami miło ;)
Witam,
Jestem nowym uzytkownikiem na tym forum i jednocześnie użytkownikiem drugiego fiata. Do tej pory pomykałem MAREĄ 1.9JTD 105KM a od tygodnia ganiam CROMĄ 1.9 JTDM 150KM. Mam nadzieję, że nie będę musiał zbyt często szukać informacji związanych z "awariami" mojego nowego nabytku.
Pozdrawiam wszyskich
witam. tez mam nadzieję że będzie bezawaryjna
Witam wszystkich użytkowników forum pozdrawiam!!!
Witam wszystkich użytkowników tego forum, a w szczególności szczęśliwych posiadaczy wszelakiej maści i typów Fiatów.
WItam nowych :D
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowy na forum, jak również świerzym posiadaczem fiata.
Witam wszystkich, jestem Damian, ale wszyscy znajomi mowią na mnie Ignac :) (nieważne dlaczego) :P
Powożę CC z 96 roku z męskim silnikiem 0.9 na wtrysku. Od zawsze w mojej rodzinie są fiaty. Aktualnie jeszcze jestem w posiadaniu PII 1.2 8V oraz PII 1.2 16V oba przed FL. Wkrótce ma zawitać Grande z 1.4 :) Więc 1.2 8V na sprzedaż :)
Fiatów miałem masę więc coś tam o nich wiem. Związany jestem rownież z Tyską fabryką na codzień :)
Interesuję się mechaniką, muzyką oraz fotografiką. Aktualnie poszerzam swoje umiejętności o lakierowanie i spawanie :)
Dodam, że wszystkie naprawy wykonuję i wykonywałem zawsze samodzielnie, mimo, że z zawodu jestem elektronikiem, a od kilku lat studentem politechniki śląskiej ;)
Mam nadzieję, że spędzę tutaj miło czas. Służę pomocą i wiem, że tej pomocy sam będę potrzebował.. no ale po to przecież tu jesteśmy ;)
Pozdrawiam!
jakieś praktyki może?Cytat:
Napisał ignac2004
Tak, we wrześniu miesiąc praktyki studenckiej.
Dodatkowo w weekendy i dni wolne od zajęć dorabiam na terenie Fiata, jako pracownik gospodarczy - za długo opowiadać ;)
Pracuję tam od prawie czterech lat.
Dodatkowo moi rodzice tam pracują i wiele znajomych osób ;)
Witam Serdecznie i pozdrawiam wszystkich forumowiczów ;)
Witam wszystkich serdecznie
Witam wszystcki serdecznie, smigam alfa 156 jtd16v po sofciku :)
pozdrawiam
Witam Serdecznie. Pozdrawiam wszystkich użytkowników Fiacika. :)
Dzień dobry wszystkim :) :D
Witam wszystkich
Poruszanie po tym foru, jest nieintuicyjne dla mnie ale mam nadzieję, że nie braknie mi cierpliwośći lub piwa.
Specjalne pozdrowaienia dla UNOmaniaków!
Witam wszystkich serdecznie :)
witam wszystkich uzytkowników Fiata Stilo
mam nadzieję , że będę jego szczęśliwym posiadaczem
pozdrawiam
Witam Wszystkich Szczęśliwych Posiadaczy FIATÓW i nietylko :):):) :idea: :D :D