Dla mnie bomba, naprawdę super
To jest widok strony w wersji do druku
Dla mnie bomba, naprawdę super
Dzięki za instrukcję. Świetny opis. Teraz na 100 % będę wymieniał.
https://www.olx.pl/oferta/podlokietn...5-IDEj0Ct.html
Ja kupiłem u tego gościa za 340 zł z przesyłką w idealnym stanie. Aukcja dalej jest aktywna także pewnie ma kilka sztuk. Targuj się albo czekaj na okazję w lepszej cenie.
Przy okazji przy zakupie pytaj czy podłokietnik nie jest z anglika, bo chyba trochę więcej rzeźby nożykiem trzeba robić (ręczny w tunelu jest z drugiej strony).
Powodzenia
Dodam jeszcze ze w przypadku anglika warto podciąć maskownicę ręcznego bo przy maks zaciągnietym naciska na podłokietnik. Jak anglik to powinien być tańszy ja chyba kupowałem za 180+40 pln przesyłka (choc nie wiedzialem ze anglik). Gosc ma teraz podlokietnik po 229 nie wiem czy anglik ale bez tylnej zaslepki.
Załącznik 37879
:) witam...wymienilem filtr powietrza i kabinowy :) zmienilem na letnie cale kola alu fabryczne 16-stki :) umylem,wytarlem do sucha i odkurzylem...i nawet wszystko dziala :)...zostal olej i filtr oleju do wymiany ale to jak znajde jakis kanal,najazd...pytanko...jak skasowac ikone klucza serwisowego dodam ze nie posiadam zadnego cuda komputerowego tylko i wylacznie moze jakas kombinacja przyciskami na desce...przykldowo w moim maxi skucie to 2 przyciski i juz inspekcja serwisowa skasowana...po wlasnorecznej wymianie oleju :)....uuufffff....ile to pracy bylo... :) ...
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
:) efekt pracy :)Załącznik 37880
W Fiacie podobno nie działaja na to żadne skróty klawiszowe ;) ale spróbuj Alt+Ctrl+Del :) ;) a powaznie to potrzebny interfejs OBD moze byc na bluetooth i AlfaObd
Olej i za jakiś czas sama się wyłączy. Albo zaopatrz się w iCara to sobie telefonem skasujesz.
https://allegro.pl/oferta/elm327-ica...hoCeTUQAvD_BwE
Zamówiłem dziś dwie nowe opony letnie, choć zastanawiam się czy nie zmienić wszystkich . Ponieważ montowany na pierwszy montaż Continental skończyl swój żywot tak jak możecie zobaczyć. Auto od nowości u mnie przebieg tych opon może z 15 tyś km. Bieżnik prawie nie zużyty. W zimie magazynowane w garażu 15-18 stopni na płasko. Bez uszkodzeń mechanicznych, używane praktycznie do 140km/h.Opona wzmacniana XL indeks prędkości do 240km/h. Boki tej opony są miękie jak kartka papieru. Przestrzegam. Zwróćcie uwagę na piękne równo ścięte część drutów. Całe szczęście autem jechałem sam, 60km/h i była zamontowana z tyłu i było miejsce żeby odrazu zjechać na bok. Przy okazji straciłem oryginalny kołpak w którym ścięło mocowania, całe szczęście nie uszkodziło błotnika. Jeździłem różnymi samochodami, ale takiego uszkodzenia nie miałem. Wulkanizator powiedział mi że widział raz za 25 lat swojej pracy tak rozerwaną oponę, ale to była 13 letnia opona praktycznie już bez bieżnika Załącznik 37895
Ja bym kupił dwie nowe na przód a stare na tył .
A co z gwarancją? Kiedy kupiłeś samochód? Z tą oponą uderzył bym do ASO. Co do wymiany, w tym wypadku kupił bym 4 nowe. Być może partia była wadliwa i trafiło na Twoją. Ale nie wiadomo jak pozostałe opony. Ale napewno, jeżeli jest na gwarancji sprawę należy zgłosić do ASO.
Przy takim przebiegu i tak rozerwanej oponie zglosil bym na infolinie continentala. Ciekawy jestem jak by podeszli do tematu, olewka czy wymiana
Tak to jest Eco 5. Continental już mnie olał. Opona skończyła 3 lata i niemamy o czym rozmawiać.
Napewno na nic nie najechałes? Uszkodzenie wygląda jak cięte od jakiejś blachy lub czegoś podobnego co mogło leżeć na drodze.
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka