Kupiliście już napoje na święta, te promowane w Radomiu :lol:
To jest widok strony w wersji do druku
Kupiliście już napoje na święta, te promowane w Radomiu :lol:
No niestety się troszkę spóźniłem :D
ZBYSZKO 3 CYTRYNY ZAJUMANY Z WIGILII W RADOMIU (2885860521) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Następnym razem może będzie na moim stole wigilijnym :D
może nie na stole wigilijnym, ale świątecznym u mnie zagości.
To jest piękna kolekcja na święta :) Czajkus na zdjęciu, nie stoi w sklepie tylko przed fragmentem swoich zbiorów.
czajkus bottles
Jak możesz daj link do tego środka tenzi
Wydziergane z Tapatalk 2 za pomocą SE Arc S
W motocyklu czyściłem klosz tak, że do wody dodałem odrobinę ludwika, następnie wlałem to do klosza, a do tego pokruszyłem styropian na drobne kawałeczki (kuleczki), mieszałem reflektorem przez jakiś czas, wylałem wszystko, zalałem czystą wodą, wypłukałem - reflektor jak nowy :)
To ja troszkę w innym temacie Załącznik 6124 takie cuś sobie zrobiłem :smile:
jest to mini wędzarnia prawie mobilna ;-)
bob96 co to? :D
Byrrt jest to wędzarnia do mięsa, serów i ryb :wink:
Zawsze o czymś takim marzyłem, teraz jak zostałem emerytem,realizuje swoje marzenia ;-)
W tym wynalazku można wędzić na zimno , ryby sery wędliny, po zastosowaniu grilla który daje temperaturę w środku wędzarni uwędzisz wszelkiego rodzaju wędliny.
Pomysł zaczerpnąłem ze strony Przegląd wiejskich wędzarni
bob96 Fajna maszynka :) Gratuluje :) Wytwornice dymu sam robiłeś, czy kupna?
Ja cały czas na beczce zadymiam, chroniczny brak czasu na zbudowanie czegoś porządnego :(
Wytwornice zakupiłem od kolegi Miro Sklep masarski, jelita na kiełbasę, swojska, wiejska, domowa, kiełbasa, kiełbasa swojska, kiełbasa domowa, kiełbasa wiejska, zrębki wędzarnicze, jelita naturalne, jelita wieprzowe, jelita baranie, jelita wołowe, peklosól, sól peklująca, sól niejodowa
Jestem z niej bardzo zadowolony :lol:
a czemu to takie czerwone?
Z zewnątrz pomalowałem drewnochronem , a w środku ścianki wyłożyłem blachą.
Załącznik 6126Załącznik 6127
bob96 Na grzałkach "dopalasz" ?