siema jestem nowy
To jest widok strony w wersji do druku
siema jestem nowy
Witam wszystkich jestem tu nowy
Witam wszystkich, jestem od niedawna posiadaczem pieknego fiata coupe;) szukam roznych informacji na temat autka oraz chetnie podziele sie swoimi opiniami, pozdro
Witam wszystkich ;]
Witam wszystkich.Wczoraj kupiłem Punto 2 z 2001 roku.Autem będzie jeździć moja żona , lecz to na mnie spocznie utrzymanie go w dobrej kondycji.A więc myślę że informacje zawarte na forum będą mi bardzo potrzebne.Pozdrawiam.
Witam wszystkich , jestem od posiadaczem fiatów od kilkunastu lat ( 125 x 2 , seicento) a teraz wreszcie nowe Punto Evo :lol:
Witam wszystkich
witam wszystkich
Witam WSZYSTKICH :) Jestem posiadaczem FIATA BRAVO 1.2 16V 2000r - pozdrawiam wszystkich !!
witam wszystkich
Witam wszystkich forumowiczów, niedawno zostałem szczesliwym posiadaczem Maryśki 1,9 JTD w wersji Weekend, mam nadzieje ze korzystanie z informacji zawartych na forum pomoże mi utrzymać ją w zadowalającym stanie.
Pozdrawiam.
witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam 8)[/b]
Witam i pozdrawiam wszystkich posiadaczy aut marki fiat a bardziej gorąco pieknego modelu Stilo 8) oraz ziomków z Łodzi
hej,mozna z kims tu pogadac,o malym tuningu mechanicznym do cc?pozdrawiam
Witam Wszystkich miłośników oraz właścicieli pojazdów marki Fiat :)
Witam Wszystkich Serdecznie. Mam na imię Sławek i mieszkam w Szczecinie :)
Wprawdzie na dzień dzisiejszy nie posiadam Fiata a Renault Megane (foczka) 1.4 / 2001r. ale na dniach planuję zakup Stilo Multiwagon 1.9 :) Dzięki Forum dowiedziałem się co nieco o tym samochodziku więcej , niż z obiegowych opinii. :roll:
Nie będzie to mój pierwszy kontakt z Fiatem , gdyż do 2009r byłem szczęśliwym posiadaczem Uniaka. ;D
A jak wyglądał możecie zobaczyć tutaj: http://www.fiatuno.pl/fiatuno,1,690.html :lol:
:lol: Tak więc dzisiaj stałem się szczęśliwym :roll: posiadaczem Stilo Kombi ACTIVE 1.9 JTD:lol: ORYGINALNY przebieg 168 000 potwierdzony przez ASO ( koszt ścieżki zdrowia 250PLN) Salonowiec,polski-prawie pierwszy właściciel- koszt 17000PLN. Potwierdzony przez ASO przebieg i naprawy. Na dzisiaj: wyciek oleju z tulejki belki tylnej lewej:sciana: (raczej kpl.do wymiany :( ), zapocona olejem rura powietrza od turbiny ( jak zapewniali NIE TURBINA DO WYMIANY) :? i skorodowane błotniki przednie przy progach :red_kartka:. No i mam pytanko do Forumowiczów:czy warto było go kupić czy raczej zrobiłem się ... :( :(
Witam wszystkich posiadaczy samochodów ze stajni Fiata. :lol:
Witam wszystkich, Seicento rulezzz :)
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Od 3 lat jestem zadowolonym posiadaczem Fiata Uno, a od paru dni jeszcze szczęśliwszym posiadaczem Fiata Stilo 1,9 JTD Kombi. Fajne forum, mam nadzieję że znajdę interesujące mnie informacje i będę mógł podzielić się z Wami moją póki co skromną wiedzą na temat Fiata. Ogólnie jestem zadowolony z tej marki wbrew obiegowym dziwnym opiniom na jej temat.
Witam wszystkich Bravo 1.4