To jest widok strony w wersji do druku
-
2 załącznik(i)
pmedela - listwy chromowane pięknie wyglądają i owe błyskotki dodają uroku Tipkowi w słoneczny dzień. Ale jest przy nich roboty co nie miara. W zimę za każdym razem kiedy kończysz jazdę musisz je przemywać z chemii z ulicy. Owa chemia powodowała powstawanie purchli na oryginalnych listwach. Na szczęście pomogła pasta polerska. Ale co roku jak tylko na ulice wsypywana jest chemia za każdym razem ściereczka i myju myju każdą listewkę i jak na tę chwilę mam spokój.
Ale zaiste pięknie wyglądają
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Dla przypomnienia
Moja czerwona bryka najszybsza w mieście :)
Załącznik 37806Załącznik 37807
-
Cytat:
Napisał
kartonik
Gdzie widzisz abym się cieszył.
Mam przedłużoną gwarancję ale obawiam się, że to nie będzie podlegało naprawie gwarancyjnej pomimo niskiego przebiegu samochodu.
u mnie wymieniali, ok 20 kkm
-
1 załącznik(i)
@tedybear
Ja kupiłem listwy z nierdzewki, polerowane, więc żadnych purchli nie przewiduję :smile:
Widzę, że masz jeszcze zamontowane "listwy" na przednich halogenach. Też chciałem takie zamówić, ale
okazało się, że mam fabryczne, co prawda dużo skromniejsze, ale jednak są :smile:
-
Cytat:
Napisał
marx30
u mnie wymieniali, ok 20 kkm
Ale pewnie było to w trakcie trwania podstawowej gwarancji. Samochód mam już 2,5 roku + dodatkowa gwarancję. Po świętach uderzę do ASO z ta sprawą.
-
Cytat:
Napisał
kartonik
Ale pewnie było to w trakcie trwania podstawowej gwarancji. Samochód mam już 2,5 roku + dodatkowa gwarancję. Po świętach uderzę do ASO z ta sprawą.
Ja zgłaszałem w ASO ok ~20kkm przebiegu jak miałem. Miły Pan stwierdził że to smar wycieka spod osłony amortyzatorów, a że to były wakację i było gorąco to stwierdził że to nic poważnego. Teraz mam 52kkm przebiegu i przy zmianie kół nie zauważyłem żeby te zacieki się powiększyły.
-
Cytat:
Napisał
steyr
Ja zgłaszałem w ASO ok ~20kkm przebiegu jak miałem. Miły Pan stwierdził że to smar wycieka spod osłony amortyzatorów, a że to były wakację i było gorąco to stwierdził że to nic poważnego. Teraz mam 52kkm przebiegu i przy zmianie kół nie zauważyłem żeby te zacieki się powiększyły.
U mnie to samo, w zeszłym roku zgłaszałem, klasyczne zapocenie, oczywiscie stwierdzili, że jest Ok (przegląd techniczny po roku też był OK u diagnosty) teraz wymieniałem koła wyglądało tak samo
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Szary83
U mnie to samo, w zeszłym roku zgłaszałem, klasyczne zapocenie, oczywiscie stwierdzili, że jest Ok (przegląd techniczny po roku też był OK u diagnosty) teraz wymieniałem koła wyglądało tak samo
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
A to nie jeat tak ze nadmiar oleju mogl wycieknac?
-
pmedela no to super sprawa - tutaj to raczej plastiki z warstwą która koło prawdziwego chromo nawet nie stała.
-
Pytałem się dzisiaj w ASO o wymianę tych amortyzatorów w ramach rozszerzonej gwarancji i dowiedziałem się, że nie da rady. Nie puści ich system komputerowy.
Tak więc zostało mi tylko jeździć i obserwować :cool:
-
I ja wczoraj przy wymianie kół zauważyłem ze lewy tył mokry amor... zobaczymy co wyjdzie na skp... jak przyjdą ledy to po montażu tam pojadę sprawdzić ustawienie i przy okazji poproszę o przetrzepanie zawieszenia...
-
5 załącznik(i)
Korzystając z ładnej pogody i chwili wolnego zmieniłem kółka na letnie, zamontowałem podłokietnik i założyłem pokrowce...
Załącznik 37823
Załącznik 37824
Załącznik 37825
Załącznik 37826
Załącznik 37827
Alkantara pod wpływem światła zmienia kolor na zdjęciu, w rzeczywistości jest czarna..
-
Cytat:
Napisał
sotapl
zamontowałem podłokietnik
gdzie kupowałeś ten podłokietnik? bo to chyba nie jest oryginalny
-
Podłokietnik oryginalny kupiony na allegro z rozbitka
pomyłka... kupiony na olx
-
Gdzie kupowałeś/zamawiałeś pokrowce ?
Wyglądają interesująco.
-
Pokrowce zamówiłem w firmie Mirex II. To ekoskóra i alkantara. Do poprzedniego auta też zamawiałem w tej firmie.
Materiał, szycie i dopasowanie perfekcyjne.