Witam Wszystkich :)
Mam na imię Marcin i jestem z Wielunia. od kilku dni posiadam Stilo 1.9JTD 115PS z 2003r. to jest mój pierwszy fiat i pierwszy turbo diesel, więc pewno znając życie będę miał z biegiem czasu do was kilka pytań :D
Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Witam Wszystkich :)
Mam na imię Marcin i jestem z Wielunia. od kilku dni posiadam Stilo 1.9JTD 115PS z 2003r. to jest mój pierwszy fiat i pierwszy turbo diesel, więc pewno znając życie będę miał z biegiem czasu do was kilka pytań :D
Pozdrawiam
witam wszystkich
Witam witam serdecznie!
Jestem z Bytomia(woj śląskie), wożę się Uno 1.0 fire 45hp z 93 roku na LPG
Witam wszystkich forumowiczów i właścicieli Fiatów.
Cześć,
niespodziewanie stałem się posiadaczem Brava 1.9 JTD ELX. Jak dotychczas również szczęśliwym, ponieważ autko śmiga jak mały bzy-bzy :-)
Witam ,jestem tu nowy :)
witam wszystkich:) widzę że tu jest spora część TTT:) miło:)
pawcio78, a powitac kolege z TTT no i z miasta pięknego \:D/
8) :o :badgrin:
Ja również pragnę wszystkich powitać.
Witam wszystkich
Hej
Witam wszstkich 8)
Hej Witam was, mam nadzieję że szybko nie zgarnę :zolta: i :red_kartka: i nie będę :sciana:
witam wszystkich :D
posiadacz fiata stilo 1,9 jtd :D
Witam wszystkich ponownie po dłuższej nieobecności...
:supz:
witam jestem nowym użytkownikiem i się zastanawiam co jeszcze będzie trzeba zrobić aby pobrać plik z download:)
trochę cierpliwości ;-) Witam wszystkich nowych użytkowników
Witam wszystkich. :?
Witam wszystkich posiadaczy fiata.
Witam. :)
Od soboty jestem posiadaczem cudownego Fiata Palio w wersji HL pojemności 1.6 i mocy troszkę ponad 100 koni na wtrysku LPG. Całe szczęście, że samochód odkupiony od rodziny także wiem co i jak. Jest to mój pierwszy samochód i mam nadzieję, że będzie mi służył bardzo długo i bezawaryjnie. Tegoroczny maturzysta. Interesuje mnie motoryzacja, dobra muzyka, grafika, komputery. Myślę, że na forum się "przyjmę".
Pozdrawiam wszystkich użytkowników tegoż forum. :)
radi., no to witamy serdecznie i mam nadzieję że matura zaliczona za 100% lub blisko 100