Zmieniałem dzisiaj kółka na letnie i odkryłem, że lwy tylny amortyzator ma wycieki :tongue
To jest widok strony w wersji do druku
Zmieniałem dzisiaj kółka na letnie i odkryłem, że lwy tylny amortyzator ma wycieki :tongue
Gdzie widzisz abym się cieszył.
Mam przedłużoną gwarancję ale obawiam się, że to nie będzie podlegało naprawie gwarancyjnej pomimo niskiego przebiegu samochodu.
Zlikwidowałem stołówkę gryzonia. Była urządzona na filtrze powietrza. Gryzoń zajadał sobie ze smakiem pajdę chleba razowego. Zostawił jeszcze połówkę na później.
Teraz rozejrzę się za jakimś odstraszaczem, bo na deser może się zabrać za okablowanie
Polecam Boll Stopper. Feromon w sprayu o zapachu spoconego, mokrego owczarka niemieckiego.
Przerabialem temat zaraz po zakupie auta bo kuna uwila sobie gniazdko na wygluszeniu. Oczywiscie wygryzajac gabke;) Od czasu spryskania i zalozenia dwoch kostek zapachowych (morski zapach). nie kupowac czasami lesnego;) Mam spokoj. Jedyny mankament ze ludzie na auto sie dziwnie patrza jak przechodza obok jak silnik jest nagrzany bo troche czuc przepoconym psem. Do wnetrza auta przez filtr weglowy nic nie dociera. Takze na podryw podjezdzajac trzeba uwazac jak wiatr wieje;)
PS. U mnie ostrzyla zeby na dolocie w ramach zabawy;)
No cóż wygląda na to że Tipek w tym roku odpocznie sobie ,pracuję doma ,jeden dwa wyjazdy po zakupy w tygodniu to może zrobię kilkadziesiąt kilometrów miesięcznie , plany wyjazdowe w odstawce ,oby wszystko szczęśliwie szybko się skończyło ,mam Tipo w automacie z końca 2017 roku ,nic nie puka nic nie stuka ,nigdzie nie widzę rdzy ,wszystko działa ,po 20 tyś km wymiana stabilizatorów co czytałem tutaj to prawie normalne w tym modelu
Summer mode switched on
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1f19788f23.jpg
Dywaniki zmienione na welurowe - oryginalne takie z napisem TIPO (te przednie). Te tylne dywaniki na moje oko trochę słabo dopasowane do wycięcia.
@zbychbor
Sprawdź, czy prócz pajdy chleba nie raczył się jakimiś kabelkami albo wężykiem od spryskiwacza, mnie tak załatwił
w dwóch autach.
Zamontowałem listwy chromowane pod szybami bocznymi,
na dolnej krawędzi klapy bagażnika i na odblaskach tylnego zderzaka :smile:
Listwy z nierdzewki, super jakość i dopasowanie.
Są idealnie wyprofilowane, pdklejone taką taśmą/klejem automotive, bardzo mocnym. Odtłuszczasz, przykładasz, dociskasz i voila [emoji3]
Listwy firmy Chromemaster z Gdańska, znajdziesz na All...o i w necie.