To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Mania -
5 załącznik(i)
Po zlocie mam wolne dalej, więc kiedy Kinia poszła do pracy ja skorzystałem z okazji i wymodziłem takie oto coś, gdyż zaczynało się plastyk ścierać:
Załącznik 3724Załącznik 3725Załącznik 3726
Potem postanowiłem moje Burago przemalować pod kolor, może w jutro uda mi się zamontować.
Załącznik 3727Załącznik 3728
-
Też zamierzam obkleić tym wnętrze, klamki itp,. ale ja zostanę przy folii ala carbon. Pozdro
-
Cytat:
Napisał
stilo_kielce
ale ja zostanę przy folii ala carbon. Pozdro
Gdzie taką folie mozna dostac :?:
-
-
Dzięki Łukasz ;)
Co do Manii to fajnie to wyglada ;)
-
Mi się nie podoba sama kolorystyka chociaż ładnie jest to zrobione ;) Jakiś stonowany carbon może albo coś..
-
Cytat:
Napisał
byrrt
Mi się nie podoba sama kolorystyka chociaż ładnie jest to zrobione ;) Jakiś stonowany carbon może albo coś..
Mam takie samo zdanie :palacz::palacz: Nie za bardzo mi się to widzi ale dokładnie zrobione no i może coś ala karbon było by lepsze.
Wczoraj przeglądałem aukcje części z marysiek i jest jedna prawie cała (oprócz dachu) wyklejona właśnie karbonem ;-)
-
Podaj link, chętnie zobaczę
-
Czy kolega kupował od tego sprzedającego? Bo bardzo dużo podróbek folii 3M jest i jeżeli jest to sprawdzony sprzedawca, to zakupię od niego. Czekam na odpowiedź. Pozdro
-
Cytat:
Napisał
stilo_kielce
Podaj link, chętnie zobaczę
Troszkę zaśmiecamy koledze temat,ale pewnie się nie obrazi;-).Tutaj masz aukcję a resztę znajdziesz w "aukcje sprzedającego" a w wyszukiwarce wpisz marea.
LUSTEREKO ZEWNETRZNE MAREA KOMBI 1.9 TD 96-03 (2313966103) - motoAllegro
-
1 załącznik(i)
Wczoraj, odkurzyłem padakę, zabrałem się wytłumienie plastyków w bagażniku (klapa) jak ktoś kiedyś radził zrobić cienka warstwę silikonu. Projekt okazała się w 50% udany dlatego, że ucichło ale nie do końca.
Zamontowałem model mani na desce. połamałem sobie zaczep do navi, ale już zamówiony nowy lepszy.
Dziś auto miało lecieć wieczorem do mechanika Darka, ale niestety on jest zawalony, ja wypływam i Kinie będzie padaka potrzebna więc z amorkami i springami jeszcze chwilkę poczekam. Namiętnie cały czas szukam alusków, jakoś nie mogę nic fajnego znaleźć w miarę dobrej cenie.
Jeszcze pada mi koło na sprężarce od klimy. Coś Mania za dużo pochłania kasy... Choć wszystko będzie zrobione na cacy.
Jakiś czas temu przyszło i nie chwaliłem się jeszcze:
Załącznik 3828
-
Gdzie kolega zakupił te poliuretany?
-
Na allegro, to są od seja, mają średnice 18mm nie są przecięte choć to w niczym nie przeszkadza bo i tak sobie je natnę. Będę kombinował jak je założyć.
-
Pytam, bo mam takie same w rajdowym cc, którym się ścigam. A myślałem, że do naszych aut już zaczęli robić bez kombinacji. Chętnie zobaczę efekt po nacięciu i montażu. Pozdrawiam
-
Niestety nie robią takich rzeczy. Jest jedna firma która by się podjęła, ale trzeba schematy zrobić, wymiary itp. Najlepiej dostarczyć ori rzeczy potem oni wg tego będą starać się zrobić. Mi nie uśmiechało się kupować się ori i potem jeszcze płacić za poliuretany
-
Dziś padaka na dach dostała osprzęt Auto-Maxi do rowerów tj. Belki bazowe oraz uchwyty.
Jutro wrzucę zdjęcia jak to wygląda na aucie z rowerami :D
-
-
A co na wakacje gdzieś jedziecie?:)
-
Jeszcze nie, w pracy mam urwanie D*** jest kontrola z Wawy.
Ja uwielbiam jeździć na rowerze i teraz ułatwi to trochę sprawę.
Dziś jedziemy do rodziców na weekend więc bedzie okazja pojeździć i przetestować uchwyty.
-
No to dawaj fotki, bo jestem ciekaw jak to wygląda ;)