To jest widok strony w wersji do druku
-
-
1 załącznik(i)
A ja dziś byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w Salonie Lexusa i dla żartu postawiłem sobie autko pośród aut z górnej półki.
Ale zobaczcie jak pięknie się prezentuje Tipek wśród LUX klasy :)
Załącznik 36284
-
Jak Maluch wśród Polonezów haha ;)
-
-
To teraz będziesz Lexusem jeździć :drive:
-
Z klientami na pewno :) chociaż mi powiedziano że będę jeździł każdą furą Lexusa abym poznał zalety danego auta.
-
To powiedz ze masz Tipo i juz poznałeś luksusy świata motoryzacji haha ;)
-
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
Jak Maluch wśród Polonezów
Ubiegles mnie tymi slowami
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Moja nowa praca :)
Jeżeli można spytać to ile płacą za robotę w salonie takiej marki? O ile to nie tajemnica 😏
-
Podstawa plus premia. Podstawa 2500 na rękę plus premia zależnie od tego co I ile sprzedaż. Może być łącznie 4000 ale może być i 9000
-
Ale jak podjedziesz leksusem pod blok lub dom to sąsiadów z zazdrości szlag trafi - tego nie przeliczysz na żadna kasę:D
Do tej pory pracowałeś też w salonie samochodowym?
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Podstawa plus premia. Podstawa 2500 na rękę plus premia zależnie od tego co I ile sprzedaż. Może być łącznie 4000 ale może być i 9000
To przyznam szczerze, że nie jest źle. Dzięki za ciekawą informację.
-
Cytat:
Napisał
kammar
To przyznam szczerze, że nie jest źle. Dzięki za ciekawą informację.
Niby nie tylko ile godzin w miesiacu w pracy?
-
Cytat:
Napisał
DamianoZaw
Ale jak podjedziesz leksusem pod blok lub dom to sąsiadów z zazdrości szlag trafi - tego nie przeliczysz na żadna kasę:D
Jakie to typowo polskie rozumowanie... Mi już gacie pękają na widok droższej Toyoty :tongue
-
Siedziałem ostatnio w aurisie i zachodzę w głowę jakim cudem to właśnie tipo posttzegane jest jako niskobudżetowe jeśli chodzi o design wnętrza a nie ta toyota właśnie.
-
Cytat:
Napisał
marx30
Siedziałem ostatnio w aurisie i zachodzę w głowę jakim cudem to właśnie tipo posttzegane jest jako niskobudżetowe jeśli chodzi o design wnętrza a nie ta toyota właśnie.
Ale rozumiem, że piszesz o podstawowej wersji?
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Ale rozumiem, że piszesz o podstawowej wersji?
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Nie tylko podstawowe tak mają ;-) W nocy zobaczyć piktogram szyby na przycisku to jest dopiero coś ;-)
-
Ale narzekacie, przecież lampkę oświetlenia wnętrza jeszcze ma, wystarczy wlaczyc i widać przycisk :-)
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Ale narzekacie, przecież lampkę oświetlenia wnętrza jeszcze ma, wystarczy wlaczyc i widać przycisk :-)
Przycisk ma podświetlenie, niebieską diodę...