To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Odbiór autka -
Cytat:
Napisał
bibi
Byłem dzisiaj zobaczyć samochód :)
W końcu się doczekałem ;)
Załącznik 25792
Super, co raz więcej nas, ciekawe kiedy Ci wydadzą, mój już drugi tydzień na placu stoi.
-
Cytat:
Napisał
dziadeck
Super, co raz więcej nas, ciekawe kiedy Ci wydadzą, mój już drugi tydzień na placu stoi
W czwartek odbieram.Jestem mega zadowolony z salonu a szczególnie z Pana który się mną zajmuję.
-
Cytat:
Napisał
dziadeck
mój już drugi tydzień na placu stoi.
A czemu tak długo ? :roll:
-
Cytat:
Napisał
MICHO
A czemu tak długo ? :roll:
No właśnie czemu też się dziwię... Dealer twierdzi że karta pojazdu nie dotarła jeszcze, dziwne, trzy tygodnie jechał z Turcji a drugi tydzień stoi i moknie u dealera.
-
Cytat:
Napisał
bibi
Załącznik 25792
Gratulacje od 1.6 AT:lol::lol::lol::lol:
-
bibi jaka to wersja wyposażenia????
-
Cytat:
Napisał
marnyd4d
bibi jaka to wersja wyposażenia????
1.6 Lounge + pakiet bezpieczeństwo + Business Lounge
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
marek555
Gratulacje od 1.6 AT
Dzięki ;)
-
a co myślicie o tym bordo kolorze, wiem, ze trudny w utrzymaniu ale z chromami wygląda bosko, a nie chciałem czarnego bo czarny to już kompletny wypas
-
Cytat:
Napisał
tedybear
a co myślicie o tym bordo kolorze, wiem, ze trudny w utrzymaniu ale z chromami wygląda bosko, a nie chciałem czarnego bo czarny to już kompletny wypas
Jakbym nie liczył każdej złotówki to bym go wziął, a tak to będzie biały bo za free.
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Kiepskie pytanie na forum, na którym są prawdopodobnie sami faceci ;-) No chyba że jednak jest jakaś pani i się ujawni.
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Tipo w bordo ma wujas jakoś mnie nie przekonuje ten kolor czarny wygląda super(z moim przyjechał jeden czarny) ale kiedyś miałem samochód w tym kolorze i mnie wykończył (kolor ;) ) bo ja niestety jestem osobą dla której samochód to coś więcej niż urządzenie do przemieszczania się i musi być "wyligane" na błysk a przy czarnym kolorze to mordęga...
-
No czarny wygląda ładnie gdy jest czysty, ale ta czystość zazwyczaj utrzymuje się niedługo :P Poza tym nie widać na nim czarnych elementów (wnęki świateł, grill) które tez dodają uroku.
Bordo pewnie pięknie będzie wyglądał, bo będzie widać na nim zarówno chromy jak i czarne elementy. A co do utrzymania to moim zdaniem nie powinno być najgorzej? Nie ma gorszego koloru w utrzymaniu niż czarny ;)
Najłatwiejsze w utrzymaniu za to są kolory szare/srebrne bo w kolorze kurzu :D Ja chciałem ciemny szary właśnie ze względu na to, że widać na nim fajnie chromy i czarne elementy ale niestety był tylko srebrny i taki wziąłem. Minusem srebrnego jest to, że chromy się troche zlewają z kolorem blachy, ale za to fajnie widać czarne elementy i nie widać brudu - z daleka srebrny zawsze wygląda na czysty, kurz i brud widać dopiero z bliska :)
Właśnie w ogóle to każdy kolor upierdoli sie dokłądnie tak samo. Różnicą jest to, że na niektórych ten brud widać bardziej, a na niektórych mniej :)
-
Cytat:
Napisał
bibi
Tipo w bordo ma wujas jakoś mnie nie przekonuje ten kolor czarny wygląda super(z moim przyjechał jeden czarny) ale kiedyś miałem samochód w tym kolorze i mnie wykończył (kolor ) bo ja niestety jestem osobą dla której samochód to coś więcej niż urządzenie do przemieszczania się i musi być "wyligane" na błysk a przy czarnym kolorze to mordęga...
Ja mam takie same podejście do auta co ty. Zawsze staram się żeby było czyste ale niestety w taką pogodę jaką teraz mamy w Polsce trudno utrzymać auto w nienagannym stanie wizualnym. Gratuluje zkupu i czekam na temat o twoim tipo:smile:
-
to ja już miesiąc czekam na samochód , który przyjechał na początku listopad do Polski masakra- zrobili samochód na miare oczekiwań który jest szansą na odbicie się fiat od dna a oni takie numery robią , mają fajny samochód a takie jazdy z nim są Cytat:
Napisał
dziadeck
Super, co raz więcej nas, ciekawe kiedy Ci wydadzą, mój już drugi tydzień na placu stoi.
-
Cytat:
Napisał
bibi
Załącznik 25792
super - też wziąłem w białym kolorze, jak z żoną się rzadko zgadzamy odnośnie kolorów tak razem zgodnie stwierdziliśmy że w białym kolorze ten sedan się pięknie prezentuje. Nie do każdego auta pasuje kolor biały, ale do Tipo w sedanie pasuje idealnie. Ja swojego postawiłem jeszcze na czarnych alufelgach. Efekt odcięcia od białej karoserii jest świetny. Biały kolor się fajnie komponuje z czarnymi felgami. :-)
-
Cytat:
Napisał
largo
to ja już miesiąc czekam na samochód , który przyjechał na początku listopad do Polski masakra- zrobili samochód na miare oczekiwań który jest szansą na odbicie się fiat od dna a oni takie numery robią , mają fajny samochód a takie jazdy z nim są
To fakt działanie dealerow jest karygodne, w ten sposób to tipo na Polskich drogach będzie rzadkością, a szkoda bo myślałem że przykryje trochę obraz Rapidow na ulicach.
-
Pewnie wielu ludzi zrezygnowało z zakupu tipo jak dowiedziało się że czas oczekiwania jest aż tak długi. Szkoda bo tipo jest samochodem w budżecie przeciętnego polaka
-
3 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
tedybear
Hej ja mam czarny w wersji lounge. wyglada bajecznie podrzucam fotki dla niezdecydowanych:Załącznik 25848Załącznik 25849Załącznik 25850
-
Cytat:
Napisał
Artixsan
Hej ja mam czarny w wersji lounge. wyglada bajecznie podrzucam fotki dla niezdecydowanych:
Każdy ciemny samochód jest ładny... jak jest czysty. Czyli, jeżeli stoi na dworze, przez 15 minut po umyciu, pod warunkiem, że został starannie wytarty zanim zaschły krople wody. Wiem, bo mam :cool:
-
hehe prawda akurat byl odebrany z salonu i pojechalem siep ochwalic rodzicom:P teraz juz taki czysty nie jest. niestety czarny kolor nie lubi bruduXD