To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Siena 1.6 16v HL -
Niema to jak dlugi weekend. Skonczyl sie to trzeba bylo wsiasc do samochodu..No ale gowniarze grajacy w pilke czy cos zawsze musze zrobic swoje. Musialem nie zauwarzyc gdy pojawilo mi sie dosc wielkie przetarcie na dachu..Nie rozumiem jak trzeba byc slepym i jakis rodzicem by pozwalac dzieciom grac przy tabliczce zakazu.
Watpie zeby sie wypolerowalo.
Pozatym kupilem nowa antene CB 150cm sirio..ta president jest glucha :P...no i wybieram sie na dluzej za granice..wiec juz zamowilem sobie przedluzke do gazu.
A fotek nie bedzie...oooo :P
-
6 załącznik(i)
No znowu przyszedl czas by zadbac o samochod.
Wczoraj wrocilem w nocy z warszawy i dzis zauwarzylem fajny przebieg - Załącznik 8913 Ciekawe czy to ma jakis zwiazek z tym czarnym kotem co przebiegl mi wczoraj podczas jazdy :P
Nowa antenka CB wieksza sirio i dla spragnionych Pokrowce - Czuje sie w nich lepiej..latwiej sie wchodzi i wogole. Załącznik 8914Załącznik 8915
Pozatym podczas zwyklych przegladow zauwarzylem ze boczne kierunki zarowki stracily juz swoj pomaranczowy blask wiec zmienilem dokupujac wiecej zarowek i Nowe piora wycieraczek - Te z Castoramy juz po pol roku stracily swoja przyczepnosc do szyby..choc wody napewno duzo widzieli.Załącznik 8916Załącznik 8917
No i na koniec nowy zawor do pistoletu tankowania LPG - Wyjezdzam z polski to odrazu musialem dokupic inna koncowke Załącznik 8918
-
antenka z tego co widze po foto to sirio ml145 :P sam taką mam :) bardzo dobra antenke - najlepsze wysterowanie daje jak u mnie stoi na tylnej czesci dachu nad pasażerami :)
-
no u mnie wysterowal na Srodku dachu. Raczej lepsza niz president bo dluzsza ta jest..Ale czas pokaze :)
-
wiadomo u kazdego innaczej sie wysteruje ;) - dłuższa oznacza wiekszy zasieg - wiadomo zbiera wiecej szumu ale zato daleko słychac :)
-
Tzn. ja mam te ASC w radyjku i mi wystarcza...Zalezny szum jest od kazdego innego uzytkownika..Niektorzy przeciez kupuja wogole cos co sie nazywa tylko antena :)
-
no wiadomo ze idzie sobie wystroic na radyjku - w trasie mniej szumów ale w miescie non stop szumi :)
-
Ja mam radyjko President Jimmy na sprzedaż z anteną Farun. Dobrze się sprawowało, ale ostatnio mało używałem.
-
3 załącznik(i)
No i juz dzis jestem w belgii.
Ogolnie wyjechalem z bialego o 14.30 zjawilem sie w belgii juz o 9.30. Ogolnie pogoda powalona..ciagle deszcz..Najgorsze ze godzine okolo krecilem sie za warszawa by znalezc drugi wjazd na autostrade.Ogolnie poswiecilem na polskie autostrady prawie 80zl.
2 godziny spania.
Ogolnie fiat wytrzymal bardzo duzo. prawie ciagle 140 na zegarze i tylko przerwy na zatanki gazu. Raz czy 2 zgasl mi po uruchomieniu z parkingu ale tak pozatym to spoko.
Samochod prawie obciazony byl maksymalnie pod wzgledem ciezaru..
prawie ciagle jechalem na gazie..wiec norma spalania na jednym baku ok. 30 litrow gazu to wychodzilo ok.290km. :P
Oczywiscie w czasie jazdy zbuntowal mi sie gps wiec musialem kupic Mapy :P
Załącznik 8980Załącznik 8981Załącznik 8982
-
To najważniejsze, że bez niespodzianek:)
-
Ja swoją bym się bał w taką drogę wyruszyć. ;)
Gratulacje! ;)
-
Dzieki. Ja w sumie troche sie tez dygalem..bo musialem gdzies podczas mocniejszego hamowania troche chyba przygrzac tarcze hamulcow..podczas hamowania mocniejszego czuc drgania lekkie na pedale hamulca :P...ale tak pozatym...to zadna kontrolka sie nie zapalila. Jak zarobie - to zafunduje SPA dla fiacika :)
-
Jak auto w dobrym stanie to nie powinno nic się popsuć, choć nigdy nie wiadomo :)
-
bezpiecznej jazdy życzymy..:)
-
wlasnie...nigdy nic nie wiadomo...A tutaj w belgii jezdza jak sobie chca :) Inaczej mowiac...Wiekszy wygrywa :)