To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Codziennik -
Fc spędziło noc w garażu, a na parkingu pod blokiem stanęło mondeo mkIII. Tam to dopiero jest bajer, wsiadasz, odpalasz silnik, naciskasz przycisk i po krótkiej chwili można włączyć wycieraczki, aby wytrzeć szybę.
Podgrzewana przednia szyba to super patent :D
a przy najbliższej wizycie w tesco, zakupię ten płyn, co niby wali dyktą, lepiej powąchać dyktę niż skrobać szyby.
-
Przepuścisz przez węgiel aktywny i zapach zniknie :) To żart :) Zapach i zniknie, ale po co to robić? :) Pić i tak tego nie można :)
edit:
podjechałem dzisiaj do sklepu z lakierami; masakra, komplet lakierów, podkładów......... ponad 700 PLN-ów
-
Cytat:
Napisał
spawacz
podjechałem dzisiaj do sklepu z lakierami; masakra, komplet lakierów, podkładów......... ponad 700 PLN-ów
To ile Ty tego lakieru wziąłeś? :P
-
Jeszcze nic nie wziąłem :) Na razie zwiad cenowy. Gość w sklepie powiedział że bazy 2 literki starczy, do tego podkład, metalik i utwardzacz. Skórkę chciałbym odświeżyć na wiosne.
-
Cytat:
Napisał
spawacz
Gość w sklepie powiedział że bazy 2 literki starczy
co ty całe auto będziesz malował??
-
Niestety całe, na zewnątrz :( Teraz siara trochę jeździć :( A na Zloty to już w ogóle :(
Sam je prysnę. Lakiernik ze mnie nie najlepszy, ale zacieków nie robię :) Problem tylko taki że mam sprężareczke 50l, ale za to pistolet niskociśnieniowy.
-
coś czuje że to będzie dopiero siara. Jak masz taka wprawę jak piszesz to zrobisz niezłego zapylonego barana. Pamiętaj o tym żeby miejsce w którym będziesz lakierował było pozbawione kurzu i musi być ogrzewane
-
Mam pytanko:
Ktoś kupuje zimowy płyn z BIEDRONKI ?
Zawsze kupowałem i był zayefajny zapach a dziś nie mogłem wytrzymać jadąc z i do pracy... Czyżby się dobra marka Biedronki pogorszyła ?
-
W tamtym roku kupiłem płyn z biedry po raz ostatni.Pojeździłem może dwa dni i nie wytrzymalem.Kupiłem w Lidlu,wyszedłem na parkingi wyciągnąłem pompkę do góry :lol: Gdy przestało się lać pompkę wcisnąłem na miejsce i wlałem ten z Lidla,a w tym roku też kupiłem w Lidlu.Zauważyłem że w biedrze pojawia się co raz większy szajs :!:
-
No ja używam go na razie przy większych prędkościach, a raczej jak auto w ruchu- mniej czuć :D - ale też go muszę wylać, bo nie da się wytrzymać.
Zgorszył się i szukam innej alternatywy- chociaż przyznam że letni jeszcze jako tako dobry jest.
-
W tesco ostatnio kupowałem rodzicą za 5 zł 4 litry do -22 i w sumie nie śmierdzi. Ale już po promocji chyba i teraz 14 kosztuje.
Testował ktoś dolanie odmrażacza do płynu? :D
-
Ja tam mam chyba z 20 litrów jakiegoś płynu od szwagra bo do firmy kupowali całą paletę więc nam podrzucił z młodą.. Ale ciągle śmigam na takim jakimś lepszym z reala ;)
Dziś natomiast odebrałem telewizorek :) Fajna zabaweczka.. Jutro będę montował do ściany ;)
-
Jak używałem ten z biedronki top zostawiał smugi nas lakierze, więc zacząłem używać autolandu, byłem Mega zadowolony
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
-
-
jak za darmo :) w tym tygodniu czeka mnie przegląd i OC. 6 stówek poleci :(
-
Cytat:
Napisał
boch
jak za darmo
dlatego wrzucam ;) No ja z opłatami mam puki co spokój ;) Ciulowo tak przed świętami masz :P
-
Byłem akurat w jakimś Realu i kupiłem za 15zł płyn (spray) do odmarzania szyb. Wczoraj miał okazję "pokazać" co potrafi. Lód zszedł, ale smugi jakie zostały uniemożliwiały poruszanie się. Ten spray na niemieckie znaczki i naklejony naklejki z polskimi tłumaczeniami. Zużyję go, ale super nie jest.
-
Cytat:
Napisał
miszko
Lód zszedł, ale smugi jakie zostały uniemożliwiały poruszanie się.
Smugi? Czasem jest tak, że zmyjesz to z szyby i resztki zamarzają - niestety.. Ale chwila i odparują..
-
No właśnie Ci powiem, że nawet wysiadłem i .... pojechałem skrobaczką, ale tą gumową stroną. Dopiero to pomogło.
-
To widzę że to norma bo u mnie też tak jest :) ja przez chwilę od ruszenia ciągle używam wycieraczek aby właśnie resztki nie domarzły, nie zawsze się udaje ale psiknę spryskiwaczem przeleci wycieraczka i jest ok