Witam wszystkich bardzo serdecznie !!! :D
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich bardzo serdecznie !!! :D
witam wszystkich forumowiczów!
Witam serdecznie! Od czterech lat poruszam się Fiatem Seicento, a przedwczoraj stałem się (celowo nie napiszę - szczęśliwym) posiadaczem Sieny 1,2. Jak to często bywa wiele 'kwiatków' wylazło dopiero po kupnie i powrocie do domu... Ale nic - pewnie będę częsty gościem Forum. Pzdr :-)
Witam wszystkich.
Od kilku lad jestem szczęśliwym posiadaczem Tempry, oraz do niedawna Multipli (jak do tej pory mój ulubiony model fiata, oczywiście w wersji przed liftingiem), a od kilku dni fiata ulysse (mam nadzieje że godnie zastąpi mojego delfinka), jeszcze wcześniej był maluszek :-).
Pozdrawiam Grzesiek
Witam!
Witam! Pozdrawiam wszystkich. :)
Witam i o zdrowie pytam! :D
Od dwóch lat jeżdżę pandziunią i uważam, że to świetne autko. Byliśmy już nią w Niemczech, Holandii, Czechach, nawet na Węgrzech, i dalej dobrze się trzyma!
witam wszystkich dopiero do was dołączyłem,pozdro dla wszystkich forumowiczów :lol:
Witam wszystkich FIATomaniaków
Jestem posiadaczem Punto II
pzdr
Witam wszystkich.
Mam na imię Robert i od kilku miesięcy stałem się posiadaczem Fiata Bravo 2.0 MultiJet 16V DPF.
Posiadam też Fiata Ducato 14Q :)
siemka
i jak się jeździ nowym nabytkiem?
Witam wszystkich na forum. Od trzech miesięcy jestem posiadaczem Fiata Punto 1.1 z 94 roku. Mam jakiś sentyment do marki Fiat, był bis, cc700, seiecento, cc700 van i teraz Punto. Trchę roboty przy samochodzie jeset, ale jak wszytko będzie zrobione to wkleje zdjęcia.
Witam
Jestem od niedawna posiadaczem Fiata Stilo. Mam nadzieję, że bedę szczęśliwym posiadaczem :D
Witam wszystkich.
Kupiłem Fiata punto 1.2 8V z 2003 roku. Jestem zadowolony z zakupu, bardzo oszczędny i świetny do jazdy miejskiej.
Jednak mam problemy ze wspomaganiem i mam nadzieje ,że znajdę rady jak tanio naprawić.
Wtam wszystkich mam na imię Marcin i jestem z Łodzi
Serdecznie witam na forum wszystkich miłośników , a szczególnie użytkowników pojazdów z logo FIAT .
Od długich lat jeżdżę Brava 1.9 JTD 100KM , więc miałem sporo czasu żeby go przez ten okres nieco rozpracować 8)
Aktualnie rozglądam się za jakimś nowszym MJ :D
PS.
Pozdrawiam przy okazji userów znanych mi dobrze z innego autokącika ;)
Witam wszystkich posiadaczy samochodów koncernu FIATA :)
SEBEK, tu masz temat odnosnie powitania http://fiatforum.com.pl/topics1/dzie...3150.htm#41356 ;)
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy fiacików :)
Witajcie.
Jestem Marcin i jestem nowym forumowiczem. :)
Mam nadzieje że wybaczycie mi ewentualne błędy a forum będzie dla mnie skarbnicą wiedzy o Stilo.