Witam nabijamy posty!
To jest widok strony w wersji do druku
Witam nabijamy posty!
Witam wszystkich.
Wojtek
Witam dzień dobry
Witajcie moi mili
Witam wszystkich!
witam wszystkich miłośników Fiata
Witam wszystkich
Witam wszystkich forumowiczów i serdecznie Pozdrawiam!
dzień dobry jestem nowy
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
witam wszystkich potrzebuję pomocy jestem mechanikiem ale silników spalinowych na elektronice konkretnie na sterownikach silnika znam się mało mam taki problem bo mechatronicy z okolicy sorki za błędy wymiękają a sa to okolice Rzeszowa pojechałem fiatem ducato do gościa który trudni się usuwaniem filtrów DPF mechanicznie ogarnołem to sam a on miał to wywalić ze sterownika wszystko było ok wymontował sterownik rozebrał go coś tam porobił bo nie widziałem ale w po tym całym grzebaniu auto zapala i gasnie i to nie jest problem z immo tam wszystko ok sprawdzone cała instalacja silnika i auta wszystkie bezpieczniki przekażniki podmienione ze sprawnego i nic sasilanie na sterowniku ok dochodzi wszędzie gdzie ma być wszystko pomierzone zrobione według schematu 100 procent błąd jest w sterowniku dlaczego bo sterownik ja tak sądze koleś nie poczuwa sie do winy auto przyjechało a odjechało na lawecie niepisze z kąd bo nie jestem pewny uszkodzeń sterownik niewidzi zasilania z akumulatora cały czas pokazuje 0 kiedy aku jest naładowany altelnator ok bo ładowanie miła sprawdzane dzień wcześniej 14,25 v sterownik pokazuje wszystkie dane z silnika wszystko oprucz zasilania z akumulatora pomocy bo niewiem gdzie to mam wysłac juz ręce opadaja auto stoi
Witam wszystkich !!!
Dzień dobry witam :) Alfa gt 1.9jtd z Gdańska się kłania
Witam wszystkich. Ostatnio zabrałem się poważniej za elektromechanikę, dlatego chciał bym zaczerpnąć z waszego doświadczenia, jak i sam podzielić się swoim.
Witam wszystkich klubowiczow. Jestem szczesliwym posiadaczem 159 1.9jtdm :) mam nadzieje, ze znajde tutaj wiele odp na nurtujace mnie pytania w sprawie swojego Alfika :P
Witam wszystkich
Hello from France !:smile:
cześć wszystkim
Cześć wszystkim! :cool:
Cześć! Witam wszystkich
Witam i pozdrawiam.
Witam wszystkich :)