Witam wszystkich miłośników Włoskiej myśli technicznej, jakiś czas temu nosiłem się z zamiarem zakupu stilo ale wybór padł na jedynie piękne i warte uwagi autko czyli ar159. Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich miłośników Włoskiej myśli technicznej, jakiś czas temu nosiłem się z zamiarem zakupu stilo ale wybór padł na jedynie piękne i warte uwagi autko czyli ar159. Pozdrawiam
Cześć wszystkim. Jestem właścicielem Bravo już od ponad 3 lat.:smile:
witam wszystkich fiatowiczow:):):)
witam serdecznie
Dzień Dobry
Witam wszystkich
Witam wszystkich. Pozdrawiam.
Witajcie,
od miesiąca jestem posiadaczem Fiata Croma z silnikiem 1.9 Multijet 8V. Jako że trapią go liczne mniejsze i większe problemy, mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. :)
Witam wszystkich klubowiczów.
Witam :)
Jestem nowym posiadaczem Fiata 500X i nowym forumowiczem :)
Jakieś 30 lat temu miałem kilka 126 ,125 i poldka, następnie urzekałem się wieloma różnymi markami europejskimi , japońskimi i amerykańskimi.
Ostatnio dość niespodziewanie stałem się posiadaczem nowiutkiego Fiata 500X 1,4 turbo w wersji Cross. Zobaczymy jak potoczy się ta historia na tle poprzedników ! :)
Witam wszystkich i pozdrawiam:lol:
Witam wszystkich. Zaczynam przygodę z kontrolkami fiata .
Witam wszystkich
Witam wszystkich!
Witam wszystkich, chciałbym zaczerpnąć informacji serwisowych, i zassać parę plików. Aktualnie mam problem z hamulcami głównie przód ( z tyłu standard blokujące koło), z przodu prawdopodobnie zapieczony zacisk na prowadnicach (jeden klocek jak nowy drugi zero. Stoję przed problemem czy robić sam czy dawać do warsztatu. Dwóch lewych rąk nie mam jakby co.