To jest widok strony w wersji do druku
-
Sprawdzę kiedyś na pustej autostradzie.
-
Cytat:
Napisał
kammar
Tylko to musi być takie hamowanie naprawdę awaryjne. W razie "W" wychodzi samo, ale jeśli chcesz je sprowokować bez potrzeby, to nie jest tak łatwo. :) Jedź sam, pochowaj luźne rzeczy z siedzeń.
-
Cytat:
Napisał
kammar
Na autostradzie:?::roll: Wystarczy gminna/powiatowa/duży parking...
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Wystarczy gminna/powiatowa/duży parking...
To nie je Panie T-Jet! Duży parking? Długości pasa startowego musi być :wink:
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Na autostradzie Wystarczy gminna/powiatowa/duży parking...
Whaaaaat? Będziecie się spierać, bić pianę i nabijać bezsensowne posty o to gdzie sprawdzę działanie systemu? To forum potrafi zadziwić :!:
Już pomijam fakt że jak ktoś pisał system jest nastawiony podobno na wysokie prędkości i wypadałoby się rozpędzić a potem nie martwić się czy mi starczy drogi hamowania albo czy z krzaków nie wyskoczy jeleń albo inny ktoś z suszarką podczas moich "prób". A potem alkomat bo kto normalny tak jeździ: "pewnie od wódy już się mu myszy stawiają przed autem". :tongue
-
Cytat:
Napisał
kammar
Kto pierwszy wpadnie na pomysł, żeby przywalić w drzewo, żeby sprawdzić czy poduszki zamontowali ;) ?
-
Cytat:
Napisał
kammar
Whaaaaat? Będziecie się spierać, bić pianę i nabijać bezsensowne posty o to gdzie sprawdzę działanie systemu? To forum potrafi zadziwić :!:
Już pomijam fakt że jak ktoś pisał system jest nastawiony podobno na wysokie prędkości i wypadałoby się rozpędzić a potem nie martwić się czy mi starczy drogi hamowania albo czy z krzaków nie wyskoczy jeleń albo inny ktoś z suszarką podczas moich "prób". A potem alkomat bo kto normalny tak jeździ: "pewnie od wódy już się mu myszy stawiają przed autem". :tongue
Co jak co, ale Twój post rzeczywiście również dużo do tematu wnosi ;-)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
FiatPrime
To nie je Panie T-Jet! Duży parking? Długości pasa startowego musi być :wink:
Duża prędkość nie musi być, na byle większym przy markecie do 50km/h da radę ;-) Tyle wystarczy.
-
Cytat:
Napisał
kammar
ktoś pisał system jest nastawiony podobno na wysokie prędkości i wypadałoby się rozpędzić
mi system zadziałał w mieście poniżej 50, musiałem depnac w pedał z całej paki, zatrzymałem się i zamiast się wkur* na debila co mi drogę zajechał to ja zadowolony: o system działa :-)
-
To chyba najlepiej to sprawdzić zima, jak jest snieg/lód to wtedy opony nie dostaną tak po dupie :) a przy okazji się jeszcze sprawdzi czy działa ABS :)
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
To chyba najlepiej to sprawdzić zima, jak jest snieg/lód to wtedy opony nie dostaną tak po dupie :) a przy okazji się jeszcze sprawdzi czy działa ABS :)
Nie koniecznie, podejrzewam że jednak opóźnienie musi przekroczyć pewną wartość żeby system zadziałał. Przy niskiej przyczepności opóźnienie jest małe, tylko ABS szaleje.
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
To chyba najlepiej to sprawdzić zima, jak jest snieg/lód to wtedy opony nie dostaną tak po dupie
W śliskich warunkach nie zamruga.
-
Zamruga. Sprawdzane zimą, tylko trzeba najszybciej jak się da przełożyć nogę z gazu na hamulec - przynajmniej ja mam takie spostrzeżenia. Jak będziesz sobie leciał "na luzie" to nie zadziała ,choćbyś dziurę w podłodze zrobił pod pedałem hamulca.
-
T-jet SW, najechane lekko ponad 3tys. Nie podoba mi się w nim i bardzo mnie irytują
1. te odgłosy przy zmianie biegów, takie kliknięcia. Brzmi to jak w jakiś samochodach zabawkowych. Ja to słyszę w kabinie no i na zewnątrz pewnie też to słychać.
2. Skrzynia oprucz tego ciut mało precyzyjna, pomimo starań aby biegi wrzucać flegmatycznie i z przejściem przez luz to czasem zdarzyło mi się że jakby bieg nie wszedł
3. Bagażnik na papierze ma 550L ale jakoś taki niegramotny. Dość niski jest. Podwójna podłoga mnie irytuje bo nie położę na niej zakupionej wcześniej gumowej maty więc podłoga jest podwójna ale z matą gumową jak podniosę ją do góry to wyhacza się z tych zaczepów i opada bo za ciężka 😀
4. Spalanie wg kompa 7,9 dystrybutora 8,3. Mogłoby być ciut mniej tymbardziej że nie jestem demonem prędkości.
5. Brak podświetlania usb i zapalniczki
6. Hamulce czasami zapiszczą,
Eee pomarudzilem ciut wybaczcie ale chyba w temacie 😉
-
Wydaje mi się, ze zapalniczka jest podświetlana. Dodatkowo z góry podświetlona jest wnęka, w której znajduje się ta zapalniczka i usb.
-
Cytat:
Napisał harry.wesoły
T-jet SW, najechane lekko ponad 3tys. Nie podoba mi się w nim i bardzo mnie irytują
1. te odgłosy przy zmianie biegów, takie kliknięcia. Brzmi to jak w jakiś samochodach zabawkowych. Ja to słyszę w kabinie no i na zewnątrz pewnie też to słychać.
2. Skrzynia oprucz tego ciut mało precyzyjna, pomimo starań aby biegi wrzucać flegmatycznie i z przejściem przez luz to czasem zdarzyło mi się że jakby bieg nie wszedł
3. Bagażnik na papierze ma 550L ale jakoś taki niegramotny. Dość niski jest. Podwójna podłoga mnie irytuje bo nie położę na niej zakupionej wcześniej gumowej maty więc podłoga jest podwójna ale z matą gumową jak podniosę ją do góry to wyhacza się z tych zaczepów i opada bo za ciężka ��
4. Spalanie wg kompa 7,9 dystrybutora 8,3. Mogłoby być ciut mniej tymbardziej że nie jestem demonem prędkości.
5. Brak podświetlania usb i zapalniczki
6. Hamulce czasami zapiszczą,
Eee pomarudzilem ciut wybaczcie ale chyba w temacie ��
... a ksywę masz - harry.wesoły;-)