Witam i pozdrawiam!
To jest widok strony w wersji do druku
Witam i pozdrawiam!
Witam jeszcze raz Wszystkich serdecznie. Moje drugie auto to Stilo, 1.2, 3d, 2003, > niż 200 tys. km. Nie jest pierwszy to mój Fiat. Bardzo go lubię i jestem jego drugim właścicielem, od 70 000 km. Stilo przeszło ze mną muśnięcie łosicy w drodze do Helsinek. Wpadła ze strachu na maskę, wybiła gril i pociachała nim trochę chłodnicę. Brakło mi przy hamowaniu jednego metra a jechałem prawidłowo, około 70km/h. Urosłem w oczach fińskich Kolegów (tam jest najwięcej kolizji z łosiami, są specjalne znaki ostrzegawcze) i dołożyli mi do stypendium kasy na remont i pożyczyli młotek do poprawy "wyglądu" maski. Jeździłem nim potem jeszcze przez miesiąc. Maska już w RP została uratowana. Jeszcze raz pozdrawiam Wszystkich Klubowiczów, borg-stilo ---- Władek, Katowice. PS: na pamiątkę z tego przypadku mam kopertę kudeł z łosicy.
Witam wszystkich
Witam, planuje zakup GP - potrzebuję kilku informacji.
Witam wszystkich i pozdrawiam
Siemacie! Witam wszystkich forumowiczów.
witam wszystkich cześć
Witam wszystkich
witajcie :)
Gdynia wita ;)
Cześć wszystkim! Jestem Paweł z Łodzi. Mam 2 Fiaty: Grande Punto 1.4 z 2011 r. i Stilo 1.9 JTD z 2003 r. Mam nadzieję, że dowiem się od Was wielu przydatnych rzeczy. Pozdrawiam!
Cześć wszystkim
Cześć jestem z Łódzkiego
Witam wszystkich, od niedawna jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem Doblo 1.2 8v, w którym padł silnik i mam ambicje stawić czoła problemowi sam:)
Witam wszystkich forumowiczów.
Krzysztof.