Dzień-dobry-wieczór wszystkim :)
To jest widok strony w wersji do druku
Dzień-dobry-wieczór wszystkim :)
Cześć wszystkim! GP 1.3 90KM :)
Pozdrawiam!
Czołem wszystkim, Multipla 1.6 16v 103 km wgniata w fotel jak żaden inny :D
Witam, Bravo 2 1.9 JTD i pozdrawiam z forum NBK :)
Witam forumowiczów
Witam wszystkich w ten smętny poniedziałek. Pozdrawiam fanów włoskiej FiatoAlfoLanciowej motoryzacji ;)
Witam
Chetnie nawiąże kontakt z osobami posiadającymi Barchette. MOja to 1998 1.8 benzynka
autko jak wiadomo - ma swoje wady i zalety :) obecnie walcze z wadami - np pojawiajace sie i znikajace oswietlenie zegarów , swiecąca sie kontrolka poduszki...jeden kluczyk - kabelek juz dokupiony, potrzebuje Fiat ECU soft...
Witam wszystkich ... po wielu latach znów wróciłem do fiata ... a raczej żona do ... Fiata 500 ... pozdrawiam
Witam wszystkich
szczęśliwy ? posiadacz fiata stilo1,6 16v 2002 od 2 miesięcy. Niestety nie ma dnia , żeby coś nie wyskakiwało w tym samochodzie. Pod względem mechanicznym wydaje mi się , że wszystko jest OK , ale elektryka ? ciągle jakieś błędy. Ostatnio check silnika a konkretnie błąd P0420 tj sonda katalizatora . Po skasowaniu błędu 1 , 2 dni OK i ponownie to samo . Nie ma to wpływu na jazdę ,ale strasznie denerwuje. Co robić ??????
Witam serdecznie
siemka wszystkim
Siema. Pozdrawiam miłośników marki
elloooo wszystkim czy linki dzialaja?
Witam jestem nowym forumowiczem.
Własnie zakupiłem GPS 1.9 jtdm z zardzewialymi drzwiami progiem i nadkolem oraz z bledami abs esp i hill holderem.
bedzie zabawa