Ha, ja tam mam furę czyściutką :D Umyta za całe 3zł na myjni bezdotykowej + 5 litrów ciepłej wody z szamponem i takim czyścikiem:
Załącznik 5884
- swoją drogą polecam - jak dla mnie rewelacja, żadna gąbka się do tego nie umywa. ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Ha, ja tam mam furę czyściutką :D Umyta za całe 3zł na myjni bezdotykowej + 5 litrów ciepłej wody z szamponem i takim czyścikiem:
Załącznik 5884
- swoją drogą polecam - jak dla mnie rewelacja, żadna gąbka się do tego nie umywa. ;)
Dostałem kiedyś taka rękawicę różowa, fajnie się nią polerowalo
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
też mam taką rekawicę, ale rzadko jej używam. mam specjalną szczotę z miękkim włosiem, którą myję auto i na razie wystarcza. miałem wczoraj umyć brudasa, ale mam w domu remont i brakło czasu... może w piatek.
Problem tylko, ze mrozy teraz są ;)
Ja dziś na minus 2 myłem, ale na myjce ręcznej- używałem tylko ciepłej wody, czyli mycie z proszkiem i ochrona lakieru [posłużyło mi to do spłukiwania] :D
PS: w tamtym roku Bravę myłem przy -15 stopniach ciepłą wodą :D I nie było problemu z otwarciem drzwi ;) Myślę że ciepła woda nie wpływa na uszczelki jak zimna- oczywiście trzeba je też po wszystkim ściereczką osuszyć.
Panowie co myślicie o kupnie takich felg?
Załącznik 5886
Mogę kupić za 300 wraz z transportem, wyglądają nie najgorzej choć nowe wiadomo nie są..
Mam 14 calowe oponki dobre więc szukam do tego felg..
Są dwa rodzaje 14stek do BBMa z 5cioma otworami i 6cioma.. Te z 5 są chyba ładniejsze ale i droższe z reg..
Jesli tylko tobie się podobają a nie są jakos bardzo zniszczone/krzywe to smiało bierz. Myslę iż fajnie będą się prezentowały na ciemnym aucie. Zresztą myslę iż to nienajgorszy czas na takie zakupy. Bliżej sezonu pewno byłyby droższe.
W takim razie stalufelgi były by na zimę?
Tak bym ich już po prostu zostawił z zimowymi jak teraz śmigam.. Sam nie wiem 300 piechotą nie chodzi, ale w sumie trochę taniej niż zawsze a look już inny auta..
Edit:
Poza tym to trochę takie może oszukiwanie siebie, ale kołpaki mi się już sypią - czyli na lato trzebaby kupić nowe a to też jest ok 100wki.. Zmiana opon to 60zeta a tak wyważanie same mam za sam nie wiem ile - 10-15?
jno to esli tylo stan jest zadowalający to się nie ma co namyslac.
Młoda mnie zabije ale zamówiłem te fele.. ehh muszę jakieś fuszki pokręcić żeby być na czysto..
Felgi ładne sam myślałem nad zakupem alu z tym że tylko do zimówek bo do letnich posiadam ale niestety jak to bywa na razie trzeba zaciskać pasa... święta i te sprawy..
ja chyba sobie sprawię w LIDLu pokrowiec na auto. na szybki w sensie :) dziś miałem skrobanie wszystkich szyb - zima zaskoczyła kierowcę ;)
Testował może ktoś taki pokrowiec? Zastanawiam się mocno ponieważ do wiosny autko nie będzie miało zadaszenia a i skrobać się nie bardzo chce. A tak pod domem i pod pracą można przykryć i mieć z głowy
PLANDEKA POKROWIEC NA SAMOCHÓD AUTO NYLON 'L' (2823620042) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No jesli masz te 300zł to ja bym wziął, bo możesz później żałować ;)
Napisałem do gościa że biorę ale brak odp.. Mam nadzieje, że się uda ;)
Chyba poczekam na Twoje testy ;)
jeśli się nei sprawdzi to chyba zainwestuję w to
Osłona Przeciwszronowa Winter Plus Szyba Lusterka (2826197183) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Też muszę o czymś takim pomyśleć. Szkoda szyb rysować poza tym traci się na bezpieczeństwie mając nie do końca odśnieżone szyby.
PS: chyba że ktoś ma sposób na tanie zadaszenie typu wiata? Chodzi mi szczególnie coś na dach, taniego i żeby wytrzymało napór śniegu.
Miejsca za domem jest- nawet tylna ścianka już jest, tylko nie mam pomysłu na dach, konstrukcję [tymczasową] myślę z drewna.
też myślę o wiacie. podejrzewam, że w necie znajdą się jakieś gotowe i tanie projekty. z linka poniżej podoba mi się pierwsza wiata.
http://forum.projektoskop.pl/topic/1...lnego-montazu/