To jest widok strony w wersji do druku
-
Co to za guzik przy dźwigni zmiany biegów?
Wysłane z mojego COL-L29 przy użyciu Tapatalka
-
Też mam taki u siebie. U mnie służy jako przycisk katapulty siedzenia pasażera w razie gdyby żona się zbyt mocno uruchomiła 😁
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
mariuszjarzynka19790227
Co to za guzik przy dźwigni zmiany biegów?
Ten? To raczej przełącznik. Guziki są w swetrze ;-). A co ty go nie masz?
-
Co dziś zrobiłem dla swojego Tipo? Oddałem w nowe ręce. Smuteczek mnie ogarnął jak się oddalał bo naprawdę lubiłem ten samochód. No ale cóż, będę tu zaglądać co jakiś czas. Polubiłem forumowiczów :) pozdrawiam każdego z osobna i życzę bezawaryjności i przyczepności. [emoji106]
Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Ja też tego niemam
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
-
Jak sobie z alfy nie przełożyłem to nie mam
-
Cytat:
Napisał
mariuszjarzynka19790227
Jak sobie z alfy nie przełożyłem to nie mam
No dobra , ale co to jest?
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
rafal.benitez
Co dziś zrobiłem dla swojego Tipo? Oddałem w nowe ręce. Smuteczek mnie ogarnął jak się oddalał bo naprawdę lubiłem ten samochód. No ale cóż, będę tu zaglądać co jakiś czas. Polubiłem forumowiczów :) pozdrawiam każdego z osobna i życzę bezawaryjności i przyczepności. [emoji106]
A na co zamieniłeś jeśli można wiedzieć?
-
Cytat:
Napisał
Celnik
No dobra , ale co to jest?
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
DNA :-). Po chipie który planuję ogarnę jego działanie. Choć bardzo pasował by mi jako start stop. Ten przełącznik to małe arcydzieło designu i musiał się tu znaleźć :-).
-
Cytat:
Napisał
PUNTO1.4
A na co zamieniłeś jeśli można wiedzieć?
Toyota Prius Plus ( 7os)
-
Cytat:
Napisał
marx30
DNA :-). Po chipie który planuję ogarnę jego działanie. Choć bardzo pasował by mi jako start stop. Ten przełącznik to małe arcydzieło designu i musiał się tu znaleźć :-).
To jakieś prywatne arcydzieło czy plug& play?
-
Cytat:
Napisał
rafal.benitez
Toyota Prius Plus ( 7os)
No to kawał fury...
Nowka ?
-
Cytat:
Napisał
rafal.benitez
Tak z ciekawości dobrze sprzedałeś, długo czekałeś na chętnego kupca ? Jaki miałeś silnik ?
-
Gdzie tam nówka :) Nowy to wydatek od 141k zł. 175k na full wypasie. Hybryda już z Landi Renzo.
4 dni i fiat sprzedany. Opis Tipo pod avatarem. O pieniądzach nie będę pisał. Poniżej moich oczekiwań. Życie.
-
Jak znam życie to zmiana na lepsze bo to kawał fury no i na pewno z lepszym wyposażeniem...
Ale my kochamy swoje Tipki...😉