Witam wszystkich.
Jestem posiadaczem Alfa Romeo MiTo, ale moje Dziewczę chce zakupić Fiacika 500, więc porozglądam się na forum co i jak z tym fiacikiem...
Pozdrawiam serdecznie
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich.
Jestem posiadaczem Alfa Romeo MiTo, ale moje Dziewczę chce zakupić Fiacika 500, więc porozglądam się na forum co i jak z tym fiacikiem...
Pozdrawiam serdecznie
Witam wszystkich forumowiczów
Witam wszystkich fiatomaniaków :)
Witam wszystkich maniaków, tych większych i tych mniejszych :)
siemacie wszyscy!!
Witam wszystkich razem z moją marysieńką
Witam wszystkich!
Pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy Nowej Cromy!!!
Witam wszystkich miłośników Fiata. Mam na imię Mikołaj i jeszcze jestem, ale to już kwestia kilku dni (kupiec czeka na pensje) posiadaczem BMW E36 316i z 91roku. Autem od roku jeździ moja kobieta i z racji, że starsze auto jest raczej specjalnej troski (wymaga męskiego oka co 2 dni), a nie jesteśmy jeszcze po ślubie (do niego 1 rok i 254 dni :lol: ) postanowiłem auto zmienić aby cały czas przy nim nie dłubać...
Kobiety wymagania były jasne... W kasie do 4tysi (bo tyle mamy), 95 rok i młodsze, nie pordzewiałe no i najlepiej 4-5furtek...
Pierwszy pomysł - Opel Corsa, ale ceny astronomiczne no i za małe trochę, pomysł 2 - Opel Omega B 2.0, łatwo kupić zajechaną minę no i toto wielkie jak na kobietę, która e36 nie ogarnia. Astra - Nie bo miałem i jest taka pospolita, Golf - nie bo nie trawie aut serii VAG (VW, Seat, Skoda, Audi)... No i co?? Nie ma dla mnie auta??
No i pomyślałem, że pójdę drogą ojca miał: nowego Fiata 126p, potem CC700 oryginał z Turynu (jeździ do dziś nim sąsiadka) no i ostatni zakup to Fiat Palio Weekend 1.4 w 1997roku(też widział tylko na broszurkach a dostał go wprost z Turynu)... Namawiał mnie na fiata, bo i w Łowiczu i w Skierniewicach mamy autoryzowany serwis...
Padł przedostatni pomysł... Punto... Stwierdziłem że nudne jak flaki z olejem a 1.4T to ciężko trafić a w takiej kasie to złom... i przyjechał młody z informacją, że jest na handel niepordzewiała Bravo 1.6 16v z LPG tylko nie do końca pamiętał ale z roku 1996, 7 albo 8. W kasie ok 3tyś...
No i jadę po fiaciora :twisted: Wiem, że mała kasa jak za to auto ale zobaczymy, może to okazja a nie mina... Młody zna to auto bo to kolega, który mieszka blisko jego pracy ma to na handel...
I tak trafiam na Wasze forum... Prywatnie oprócz BMW(narazie) śmigam jeszcze Hondą Fireblade CBR900 :twisted:
Nie ważne że Fiat, ważne, że nie grat ;-)
Nowa miłość Fiat Bravo I i Coupe...
Opis skopiowałem z bbtp.pl ;D Nie chciało mi się pisać tego jeszcze raz :lol:
ładnie się rozpisałeś, mam nadzieję, że będziemy pomocni oraz i Ty będziesz służył dobrą radą. Mam także nadzieję, że z fiata którego kupisz będziesz zadowolony bo 1.6 to chyba najlepsze silniki do zagazowania.
Witam wszystkich wielbicieli fiacików:)
Jestem szcześliwym posiadaczem Fiata Punto I 1.2 SX 75 od 7 lat , a w rodzinie jest od 15 ... igła poprostu 8)
Pozdrowienia !!!!!!
Dzień dobry, witam, na co dzień śmigam fiatem stilo 140 koni - przyjemne wrażenia z jazdy.
Pozdrowienia dla forumowiczów
:lalala: coś trochę jak ja :)Cytat:
Napisał miki1406
powitać :)
Witajcie! :)
Na imie mi Pawel ^^ Lat prawie 21.
Jestem z Katowic jak zreszta widac po profilu :)
Samochodzik Fiat BRAVO GT 1.9 jTD posiadam od 30.06.2010.
Jest to moja pierwsza furka i juz kilka psikusow na dzien dobry mialem.
Mam nadzieje, ze sie tutaj czegos naucze i w przyszlosci sam chce pomagac takim zielonym jak OBECNIE jestem ja ^^
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow i zycze szerokosci ;)
:)
Ja również pragnę wszystkich powitać.
No i dokładam. ;D
Od wczoraj przestałem być właścicielem E36.
A od przedwczoraj od godziny 19 jestem właścicielem...
tubu tubu tubu daaammmmm ;D
Fiata Bravo 1996 rok silnik 1.6 16v +LPG
Przebieg - 205tyś km..
Elektryczne szyby, centralny zamek, wspomaganie, obrotomierz, gładkie klapy
Zapłacono??? :lol: 2400zł 8)
Do zrobienia?? Klamka kierowcy(urwana), dmuchawa powietrza do wewnątrz (ma luzy), problem z pracą na Pb (albo leją wtryski, albo padła lambda).
Sorki jeśli w złym temacie te foto... Dopiero ogarniam to forum 8)
[kom:5b698fece1]To nie jest temat do fotek samochodu, masz stosowny dział do prezentacji swojego wozu. [/kom:5b698fece1]
Witam wszystkich posiadaczy Fiata, mam na imię Kamil. Fiat Brava 1,4 12V(i jestem zadowolony). Pozdrawiam
Witam wszystkich
Pozdrawiam forumowiczów BBTP oraz wszystkich użytkowników tego forum
Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem forum i od kilku dni użytkownikiem Fiacika . Auto nabyłem raczej z przymusu niźli potrzeby a że ma być wygodne , pojemne i powiedzmy szczezre dość proste w obsłudze ( brak garażu itp.) wybór padł właśnie na Sienę 1.6 16V LPG, po przejściach bo po przejściach ale jedzie prosto , na razie nic nie stuka nie puka :lol: . W ciągu kilku dni chcę ją troszke ogarnąć i zabrać się za przygotowanie do jazdy a nie kopania w niej . Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz.
Witam i pozdrawiam wszystkich :)
Witam wszystkich :lol: