Dokładnie tak samo u mnie
To jest widok strony w wersji do druku
Może te z fabrycznym lpg nie majo... Tak jak i średniego spalania i zasięgu... Hmm
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Halo Fiat Prime.
Ponawiam pytanie: czy swojego Tipo też odbierałeś z rzeczoznawcą? Odpowiedz, a może brak Ci odwagi?
Czemu ma mi brakować odwagi?
Oczywiście, że odbierałem. Zawsze odbieram. Co ma to do rzeczy?
Nadal nie rozumiem?
No faktycznie u mnie blokada też jest przy 4 tyś obr. Pamiętam jak kiedyś sprawdzałem to kończyło się na 3 tys obr. :?:
czyli ten czujnik biegu co jest przy dźwigni do czegoś służy. szkoda że nie do tego do czego powinno czyli nie podbijania obrotów na luzie.
Spróbowałem. Po uruchomieniu silnika wrzuciłem 1 bieg i podkręciłem obroty, poszły ponad 4k, wsteczny też (auto na benzynie, ale w trybie automatycznego przełączania na lpg)
Po przełączeniu przyciskiem na stałe zasilanie beną, kaganiec zareagował.
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Dzisiaj zauważyłem jeszcze jedną pewną nieprawidłowość lub TTTM. Jadę z jednostajną prędkością np. na 5 biegu 70km/h i mam wciśnięty pedał gazu o ileś tam % dajmy na to, lub jak przyspieszam to jak nacisnę lekko pedał hamulca żeby zahamować bez wysprzęglania to nie mam reakcji wogóle pedału przyspieszenia przez ok 2-3s po puszczeniu pedału hamulca. Po tym czasie zaczyna reagować ale też ospale przez 2-3s i później problem znika. Wiem i uprzedzam pytanie "Kto tak jeździ?" i itp ale zauważył ktoś coś podobnego?
Ja nie zauważyłem, ale nie temu, że tego nie ma, tylko dla tego, że nigdy nie przyszedł mi do głowy taki sposób jazdy ;-)