Witam wszystkich :) Mam na imię Kuba. Jestem świeżym kierowcą i posiadaczem Seicento 1.1 Abarth :)
Jestem z Wami w celu poszerzenia wiedzy o posiadanym autku
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich :) Mam na imię Kuba. Jestem świeżym kierowcą i posiadaczem Seicento 1.1 Abarth :)
Jestem z Wami w celu poszerzenia wiedzy o posiadanym autku
Witam Wszystkich
Witam wszystkich
Witam Wszystkich
Witam Wszystkich miłośników FIAT i nie tylko:lol:
Witam szanownych userów!
Witam wszystkich. Od niedawna jestem właścicielem pewnego Fiata. Ma on kilka niedociągnięć, ale mam nadzieję, że z pomocą forum uda mi się go trochę dopieścić ;)
Witam.
Jestem miłośnikiem fiata 127 i szukam informacji na temat silnika 1050 , najlepiej dokumentacji technicznej tego silnika na temat remontu
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum
Czesc wszystkim Fiatowiczom
Witam wszystkich i pozdrawiam snajper1980
Witam wszystkich i jako nowy i niedoświadczony użytkownik jakichkolwiek forów proszę kogoś o pomoc z założeniem nowego tematu który jak myślę byłby bardzo pomocny dla wielu użytkowników fiatów jak i innych marek. Temat miał by dotyczyć różnych interfejsów do poszczególnych marek i programów które z nimi współpracują. Przykładowo posiadam op-com, fo-com, elm327. Elm327 wiadomo zabawka dwa pozostałe mają ciekawsze wnętrza i więcej potrafią chciał bym ich użyć do fiata. Tu pytanie jakim programem mogę coś zdziałać? Przykładowo kolega kilka dni temu połączył się z subaru interfejsem VAG-a i programem pod Subaru. Temat miał by dotyczyć takich właśnie współpracujących zestawień.
Witam wszystkich
Witam wszystkich, a w szczególności FiatoManiaków:).
Witam. Jestem posiadaczem fiata ulysse oraz fiata stilo