Cześć ! Mam na imię Maciek, mieszkam i studiuję w Opolu :) jestem posiadaczem Sienki 1.2 EL z '99 :)
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć ! Mam na imię Maciek, mieszkam i studiuję w Opolu :) jestem posiadaczem Sienki 1.2 EL z '99 :)
witam wszystkich serdecznie.
Witam! Mam na imię Magda i od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką Grande Punto z 2007r. ... :) choć czeka mnie jeszcze żmudny proces rejestracji..... :<
Witajcie,
Mam na imię Dominik i jestem od niedawna posiadaczem palio weekend z 2000r.
Witam wszystkich
Jestem całkiem nowy. Od dosłownie 500 kilometrów :lol: jestem posiadaczem Fiata Brava 1.4 12v B/LPG rocznik 97.
Pozdrawiam
Witam, jestem nowy. Do forum wchodzę ze świeżo zakupionym fiatem punto 1. 1242 / 75km. Pozdrawiam
Witam wszystkich :). Jestem posiadaczem Fiata Stilo 1.9 JTD od grudnia, zrobilem 12.000 km i nie zaluje ani jednego przejechanego kilosa :).
Siema Wszystkim!!!
Wczoraj kupiłem piękne Stilo 3D 1.9JTD z 2004 roku. Jestem nim zachwycony.
Forum zresztą też fajne. :D
Pozdrawiam!
Witam wszystkich FIACIARZY !!!
witam wszystkich :aniolek:
Witam wszystkich! jestem od niedawna szczesliwym posiadaczem Stilosa 1.2 80km z panoramicznych dachem -rewela, pozdroo
Witam serdecznie nowych użytkowników naszego forum fiata. Mam nadzieję, że znajdziecie tu wiele przydatnych porad oraz, że sami ,,coś'' ze sobą wniesiecie. :dlon:
Witam wszystkich serdecznie :)
Witam wszystkich, mam na imię Andrzej, były trzy Maluchy, UNO 1.4TD. Tipo 1.4 LPG, teraz jest Marea Weekend 1.9 JTD
Witam wszystkich posiadaczy fiatów... i nie tylko... :)
Witam wszystkich właśnie zostałem posiadaczem fiata Stilo 1.9 JTD, a czy szczęśliwym to się ukaże, może coś ciekawego dowiem sie na temat tego samochodu, pozdrawiam wszystkich :)
Witam wszystkich posiadaczy Fiat-ów:)
Witam wszyskich i pozdrawiam!
Witam Wszystkich !. Nazywam się Piotr i jeżdzę srebrnym Bravo 1.2 :)
Witam wszystkich :)
Jest to mój pierwszy post na tym forum więc postanowiłem się przywitać!
Nazywam się Maciek, jestem z Łodzi. Obecnie stoję przed wyborem samochodu taniego w utrzymaniu - wstępnie padło na Fiata Siene/Palio Weekend 1,6 16V. Mam nadzieję, że dzięki temu forum dowiem się sporo na temat tego samochodu.
Pozdrawiam wszystkich