To jest widok strony w wersji do druku
-
Ja tam muzykę puszczam tylko i wyłącznie przez BT. Jedynie nie mogę przeskoczyć między kolejnymi folderami. To muszę robić ręcznie z poziomu telefonu (chyba, że nie doczytałem w instrukcji).
Sprawdziłem z ciekawości, czy mam u siebie ten limiter obrotów i w moim 1.6MJet również to występuje (wciśnięte sprzęgło i zapięty pierwszy bieg), aczkolwiek nie jest to rzecz, która mi przeszkadza 😉.
-
Cytat:
Napisał
kjk
Yanosik potrafi gadać przez Bluetooth symulując przychodzące połączenie telefoniczne, więc gdyby pokombinować, to i streaming muzyki dałoby się w ten sposób zrealizować.
O tym nie pomyślałem. Na szybko znalazłem aplikację Bluetooth mono router i sprawdziłem ze Spotify i YouTube. Działa, ale jakość niestety telefoniczna - do audiobooków czy filmików z YouTube się nada.
Fajnie byłoby gdyby działał streaming, ale już opcja zestawu glosnomowiacego jest spoko w podstawowym radiu.
-
Ja uzywam od zawsze auxa do sluchania muzyki z tel. w autach. W usb mam pendrive.
-
Cytat:
Napisał
Talarsw
Ja uzywam od zawsze auxa do sluchania muzyki z tel. w autach. W usb mam pendrive.
Na aux słaba jakość po blucie lepsza ;)
-
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Na aux słaba jakość po blucie lepsza
Audiofile podeszwy z nerwów właśnie zjadają :D
-
Generalnie mam krotki przewod aux z pozlacanymi jezeli to istotne koncowkami. Niby nie jakiś chinczyk tylko coś lepszego. Powiem szczerze że dzwiek mega czysty...
-
-
Cytat:
Napisał
VanillaSky
Nie wiem jakie masz radyjo, przy ekranie 7" parujesz Bluetooth, puszczasz muzykę ustawiwszy swój telefon jako źródło dźwięku klikając zakładkę o nazwie bodajże "media" i o. Nie da się nie umieć. :P
Nie traktuj kolegi jak blondynki ;-) Radio 3" zgłasza się w BT tylko jako zestaw słuchawkowy do obsługi telefonu i tak normalnie, bez kombinowania, nie obsługuje streamingu muzyki z telefonu.
-
Cytat:
Napisał
kjk
Nie traktuj kolegi jak blondynki ;-) Radio 3" zgłasza się w BT tylko jako zestaw słuchawkowy do obsługi telefonu i tak normalnie, bez kombinowania, nie obsługuje streamingu muzyki z telefonu.
W sumie racja, nie spodziewałem się jednak takiego aż "zaawansowania technicznego" tego radia. A opcje podgłaszania muzyki ma? :P
-
A ten filmik tureckiego pochodzenia wrzucany na forum?
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
A ten filmik tureckiego pochodzenia wrzucany na forum?
Nie wiem, czy o tym samym myślimy, ale tam chyba na wyświetlaczu pojawia się słuchawka, czyli stosują tę sztuczkę, którą sugerowałem powyżej (symulacja połączenia telefonicznego).
-
Aha to nie wiem, ja mam 5 cali i normalnie przycisk media streamuje muzyke z telefonu
-
1 załącznik(i)
Załącznik 35219
Odnośnie narzekania na Fiata, spasowanie nowej Fiesty wczoraj przyuważyłem, tu w egzemplarzu na rynek Belgijski.
-
Na Teslę popatrz. Wtedy już w ogóle się poczujesz lepiej :)