Podejrzewam, że po około roku wprowadzą mocniejsze jednostki.
To jest widok strony w wersji do druku
Nie byłbym taki pewien.
Na pewno będą mocniejsze silniki, jedna wersja silnikowa nie miały by sensu przy rozszerzaniu liczby wersji i opcji wyposażenia.
Widać, że FCA zależy żeby ten model nie był już postrzegany jako budżetowy. Do tego potrzebne są mocniejsze silniki i najpewniej takowe się pojawią.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sugerując się dostępnymi w internecie renderami, dalej fiat nie pokusił się o zainstalowanie klimy dwustrefowej w tipo. Szkoda.
Jeszcze jakis czas temu w ganinexie otwarlem jeepa a tam kierka jak w tipo przed liftu, dramat bo myslalem ze tam wiecej kasy w to wlozone. Teraz po lifcie jakos to wyglada
Załącznik 39120
Ale chociaż obszycie w jeepie ze zdjecia wydaje się lepsze niż te w tipo
Czyli po liście jedyny benzynowy silnik to bedzie 1.0 3 garki? Nici z 1.3 turbo ?
W konfiguratorze na stronie fiat.it jest już Tipo po faceliftingu: https://www.fiat.it/car-configurator/
Wnioski wyciągnięcie sobie sami.
Od 18500e za 5D masakra przy aktualnym kursie euro
Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka
Jprd ale dramat 110k za dopasione tipo z litrowym silniczkiem. Przynajmniej wedle tej włoskiej strony zostaje sedan 4 cylindrowy.
Nowa Sandero całkiem całkiem się prezentuje [emoji6]
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
za tipo cross z pełnym kołem i 12 v gniazdem w bagażniku 105 tys dla porównania SX4 S-Cross Hybrid 2020 1.4 BOOSTERJET 4WD 6MT z napędem na 4 - 88 tysi - doposażony 100 tysi
Fiat chyba znów tak jak przy Stilo chce trafiać w ceny golfa. Bezsens. Nic się nie nauczyli.
Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka
Poczekajcie na polskie ceny
Prosty przykład
500 u nich od 15350 euro, a u nas od 52k a po 4,5 zł wychodzi 69k