Don't worry. TPMS jest pośredni - nie potrzebuje czujników ciśnienia tylko sprawnego sygnału z czujników ABS
To jest widok strony w wersji do druku
Jak napisał przedmówca tpms to taki kit na oczy unii, jest i nie posiada czujników i nie denerwuje jak tylko masz równe ciśnienie w kołach...
Ja nie mam czujników cofania, wolałem 100 tańsza kamerę wziąć :-) ale ta wiązka erich jeager obsługuje czujniki cofania fabryczne, po prostu ma wbudowany moduł, który po podpieciu przyczepy wyłącza czujniki cofania i przeciwmgielne z tylu pojazdu... ahutohak z ta wiązka montowali mi w aso.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
A koła sam sobie zmieniam.
Ta siatka fabryczna to stalowa ramą montowana do zagłówków z siatka ze sznurków w sordku. Cały czas korci mnie by ja dokupić...
Widzę, że cisza w temacie i nikt nawet nie wspomina o promocji dla firm biznes bonus i tak:
rabat na SW od 8.100 do 13.600 zł, w zależności od wersji wyposażenia.
na sedana od 7.200 do 12.200 zł, w zależności od wersji wyposażenia.
na hatchback od 7.700 do 12.200 zł, w zależności od wersji wyposażenia.
Biznes Bonus
pytanie gdzie jest wałek???
Jakąś reklamę o tym słyszałem w radio.
Panowie,
Chciałbym zapytać znawców, czy to dobra oferta:
Tipo HB 1.4 t-jet wersja podstawowa z 2017 z lakierem metalikiem i instalacją lpg za 57tys ?
Tylko nie kupuj "i do tego LPG 3700", tylko bierz "z LPG".
Fabryczny gaz kosztuje dodatkowo 3500, i nie chodzi, że wychodzi 200zl taniej.
Witam.
Na początek cześć, ponieważ jestem nowy na forum :)
Ja aktualnie zaliczkowałem sobie Fiata Tipo SW Lounge T-Jet LPG + Pakiet Tech + pakiet Style (katalog 85100) rocznik 2018 za 74900 zł
Samochód biorę na JDG
Samochód z Legnicy z MotorPolu kolor czarny Cinema.
Samochód będzie produkowany na zamówienie? Jeśli tak, to na kiedy masz zaplanowaną dostawę? Niedługo fabryka ma chyba przerwę wakacyjną.
Nie. Samochód stoi na placu i czeka na finansowanie zakupu.
Dokładnie, ciężko znaleźć lounge SW w LPG, jest ich kilka sztuk, troche S-design i sporo POPow
Dzień dobry,
mój pierwszy post na forum więc witam Panów i Panie :)
Mam pytanko, gdyż nie wiem czy warto próbować... Zmieniam obecne auto (Getz) na Tipo. Jako, że trasy będę robił w najbliższym czasie znacznie większe niż do tej pory to pomyślałem o LPG.
I teraz pytanie:
- czy realne jest znalezienie nowego Tipo w LPG do około 50k z kredytem 50/50 ? Może być 2017r / golas / uboga wersja. Szukam w miastach 'Gdańsk' / 'Warszawa' gdyż podróżuje pomiędzy nimi (praktycznie, gdyż do miejscowości około 100km od Warszawy).
Do tej pory znalazłem z 2017r w okolicach 60k...
Jeżeli nie, to do jakiej najniższej kwoty da radę kupić 1.4 95km golas? (później gaz bym dołożył)
Pozdrawiam ciepło
Golasa w sedanie z gazem od dilera kupisz za niemal 50000. Rzuć okiem na cennik tipo nawet z 2018 i dodaj ok 4000 za instalacje u dilera. Te 4000 to cena orientacyjna, może jeszcze coś z tego udajesz. Zobacz tez auta ze stoku... spokojnie się zmieścisz w założonym budżecie... tylko rozważ założenie lpg poza aso w jakimś dobrym zakładzie, może być taniej i lepiej dla auta...
Dziękuję bardzo za odpowiedź, na stocku widzę ładne 95km od 44k więc wychodzi że się zmieszczę nawet z gazem. Moze uda się coś utargować jeszcze z wyposażeniem. Co do zakładania poza ASO boję się o gwarancje, ale o tym będę musiał poczytać jeszcze tu na forum. Słyszałem dużo niepochlebnych opinii o zakładaniu gazu w ASO, co też potwierdza Twój komentarz...
@nomundo jeśli wkoncu zdecydujesz się na tipo 1.4 95KM +gaz tartarini to możesz poszukać aso ( ze Śląska) które samo nie montuje instalacji, ale zawozi do agś w Katowicach. Jak ja zakładałem gaz to wtedy- bodajże Partner Bytom- tak robiło. Była też opcja, że po ustaleniu terminu montażu przez aso z agś, mogłem zawieźć auto bezpośrednio do agś. Nie wiem tylko czy da się założyć instalację W 1 dzień.
W AGŚ sa spore terminy oczekiwania ale moze dealerzy z nowymi autami sa szybciej obslugiwani