Ja tak samo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
To jest widok strony w wersji do druku
ja też, specyfikacja (taka oferta z tygodniowym terminem ważności) i faktura zadatkowa... i do tego brak info o terminie produkcji... tylko wzmianka o ok 3 miesiącach oczekiwania...
Kurde te ubezpieczenie dealerskie 1800zł jest tylko na 3 lata, potem już we własnym zakresie, więc w przypadku gdy bierzesz auto na raty 6-8 lat to po trzech latach musiasz szukac na własną rękę, oczywiscie pomniejszone o wartość auta i zniżki bezwypadkowe jezeli takie posiadasz , ale to i tak może wyjść spora kwota. :(:(
Nie wierzę, zobaczyłem w końcu w telewizji reklamę Tipo SW.
OC/AC/NW bez GAPa
Potestowałem sobie dzisiaj tego tipo w kombi, bo mam go do jutra od dealera i spalanie przy szybkosci 150km pokazało raz 7.7 raz 8.2 skrzynia sześciobiegowa 1.4 t-jet 120 KM test był robiony na zasadzie reset spalania na kompie i ogień, natomiast po mieście komputer pokazywał 7,4 6,7 różnie to bywało Wrocław bez korków. Zawieszenie układ jezdny , dziury czuło się dużo mniej niż w seat leon reference 2016 seat jednak z założenia był robiony jako bardzie sportowe auto dla młodzieży w każdym razie tak mi się wydaje. Wyciszenie przy szybkości 150km już odczuwalny hałas, ale ciszej niż w leonie, auto trzymało się drogi pewnie do 170 km przy tej szybkości juz czuć było lekką podsterowność, leon wypada w tej kategorii lepiej no i spalanie też ma mniejsze, ale w leonie to silnik TSI 1.2 110KM. Przy mocnym skręcie żadnych szumów nie słyszeliśmy, ktoś wspominał o tym na forum, multimedia działaja bez zarzutu mówię o bluetoothie i radiu, GPSa nie włączałem . Ogólnie autko na duży plus jedno co mnie wkurza to zapach plastików , nie wiem jak długo on się będzie utrzymywał, ale do przyjemnych nie należy, aha i klima automatyczna strasznie silnie mrozi nie mogłem tego cholerstwa ustawic tak żeby był komfort, ale to może kwestia treningu w seacie klime strefową mam ustwioną na 20stopni i jest ok w tipo ustawiałem na 23 i było za zimno ,to tyle tak z grubsza. Następna będzie Kia ceed mam nadzieję,że uda mi się ją wyhaczyć na dobę tak jak tego tipo , czekam na info z firmy. W czwartek dłuższa przejażdżka Oplem astrą 1.4t 125 KM, ale dealer nie chce jej wypożyczyć na dobę.
No to jestem ciekaw czy pakiet dealerski będzie na 3 lata. Już o tym był wątek, że obiecywali na 3 lata a się okazało, że tylko na 1 rok. Pytałem o to przy zamawianiu swojego HB i powiedział mi sprzedawca, że pakiet jest na rok (na chwile obecną). Potem leci wg zniżek.
Gdzie sprawdzałeś podsterowność przy 170km/h? Przy takich prędkościach (i nawet o 100 mniejszych) praktycznie wszystkie auta są nadsterowne.
A co to za diler daje autko na dzień ? Jak ja byłem w salonie to na jazdę trzeba się było umawiać bo tylu chętnych było
nazwy dilera mi nie trzeba, po prostu się zdziwiłem. Ale pytanie ważniejsze ty wyszedłeś z pytaniem o udostępnienie auta czy diler zaproponował takie rozwiązanie ?
Dealer i to mi sie spodobało, profesjonalne wyjście do klienta.Mielismy jazdy próbne z dealerem dwa razy , ale ciagle nie możemy sie zdecydować , moze w ten sposób chce nas przekonac . ;-) Raczej nie jest to odosobniony przypadek , bo jeden z taksówkarzy ostatnio nam powiedział ,że tez miał taką mozliwość.
A może ktos wie jaka skrzynia jest montowana do Tipo kombi 1.4 t-JET 16v 120KM 6 biegów czy to jest ta fiatowska FPT C635, czy jakaś inna?
Nikt nic nie wie z ta skrzynią?
Najlepiej i raczej najszybciej zapytać bezpośrednio u producenta
Chyba będą wiedzieć jaka tam skrzynia siedzi :tongue
Dobra mam potwierdzone ze w tych mocniejszych jednostkach jest FPT C635