Pamiętaj tylko aby nie wąchać zbyt często :)
To jest widok strony w wersji do druku
Pamiętaj tylko aby nie wąchać zbyt często :)
Kiedyś faktycznie ten zapach uzależniał :D
A ja tipkowi podmienilem kiere. Zanabylem jakas z full opcjami(w zasadzie przez przypadek)i ozenilem mojemu popowi. Nie dlatego zebym byl fanem plastkowej skory jaka jest obszyta ale potrzebuje guzikow do obslugi telefonu do navi jaka chce zainstalowac. Tempomat mam wiec tu sie nic nie zmienia a guziki od aktywnego pozostana nieaktywne. Na fotach po w trakcie i przed (niestety do góry nogami)
Kupiłem i założyłem zimowe kapcie barum polaris 3 :)
:)kolpaczki do stalowek zimowych i tak to wyglada :)
Załącznik 29724
Umyty;
Kupione zimówki Michelin ALPIN 5;
Gumowe dywaniki (zamówione w salonie podobno fabryka, niestety otrzymałem model popularny na aukcji G&H);
Tipek dostał dzisiaj dedykowane osłonki przeciwsłoneczne i kieszonki do bagażnika.
https://images81.fotosik.pl/866/eb8908f3635bd006.jpg
https://images83.fotosik.pl/865/3c28b0817e20ea32.jpg
A ja poprawiam fabrykę
Yes . Niestety ani czarne ani srebrne mi nie leżały a S-Design za drogi na moje potrzeby:-). Na szczeście klamki są składane z części i łatwo zrobić odcięcie w miejscu łaczenia plastików.
Lusterka początkowo miały iśc w carbon ale też będą lakierowane. Trochę carbonu pójdzie dośrodka na tunel. Do tego przycisk start-stop i przelącznik DNA z julki jak już ogarnę temat pedału gazu. ;-)
Czy ja dobrze zrozumiałem, że będziesz dokładał funkcję S&S 8|
nie s&s tylko zapalanie na przycisk... ja tak zaczaiłem...
Dokładnie. Nie do przecenienia w fiatach w których gdy auto zgaśnie żeby ponownie odpalić trzeba cofać kluczyk na "0", czasem się zablokuje kierownica itp. A tu pyk i gotowe. Nie to żeby mi jakoś gasło ale raz w alfie miałem ciepło dołozyłem i przyzwyczaiłem się do tego. Mam koło ręcznego I zawsze schemat jest taki że odpalam równo ze zwalnianiem ręcznego.
Sam. Od czasu do czasu sie bawie w domoroslego lakiernika. Stad tez wybor koloru auta - pastel jest duzo latwiejszy do zabawy i ewentualnych napraw.. Lusterka demontaz banalnie prosty. Btw apropo niedorobek u mnie w jednym lusterku polamane sa dolne zaczepy (pewnie turas skladal na sile) na szczescie nic nie trzymaja i nic nie odstaje. Klamki maluje na aucie.