Witam
Przy poprzednim aucie zrobiłem to samo -pieniądze do ręki i odbiór samochodu.
To samo robię z Tipo - gotówka na stół i za 5 minut odbiór auta.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam
Przy poprzednim aucie zrobiłem to samo -pieniądze do ręki i odbiór samochodu.
To samo robię z Tipo - gotówka na stół i za 5 minut odbiór auta.
Jakiś ten fiat dziwnie skonfigurowany halogeny przednie są od wersji SW i HB zobaczcie sami Nowe Fiat Tipo - 61 750 PLN, 1 km, 2016 - otomoto.pl
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Jakiś ten fiat dziwnie skonfigurowany halogeny przednie są od wersji SW i HB zobaczcie sami http://otomoto.pl/oferta/fiat-tipo-l...-ID6yFhjz.html
Byłem dziś oglądnąć autko które na mnie już czeka. Zamówione końcem października (udało się dopasować do tego co zamówili na plac) Niestety nie udało się praktycznie nic na cenie ugrać. Jedynie dywaniki i serwis opon gratis. Autko niestety jeszcze bez paska od zamykania bagażnika. Autko na alusach 16 i oryginalnie opony z ContinentalaEco Contact.
Dostałem telefon :) samochód jest już u dilera.Umowilem się na poniedziałek podpisać papiery,zobaczyć czy wszystko ok i odbiór w czwartek :)
Dokładnie tak chcę zrobić. ;)
Jeśli wszystko się uda pozałatwiać również będę odbierał mojego w czwartek / piątek. To będzie długi tydzień coś czuję.
Bibi, jaka wersja?
To będzie odbiór na wypasie, mam nadzieję, że się pochwalisz na forum!
No mam nadzieję coraz więcej nowych użytkowników TIPO założy temat o swoim aucie. Bo jak na razie licho to wygląda
Ja po wielu perypetiach (np. pomylili w Krakowie salony) w końcu odbieram we wtorek.
12868/DS197/2016
A to moje zamówienie na auto z dnia dzisiejszego.
Kolor bordowy z chromami (w nosie mam, że się brudzi - ale jak wygląda bosko na tle tych szaraków, beżaków i ciemnych mas na drodze)
Benzyna 1.4 95KM skrzynia manualna
Lounge + podgrzewane przednie fotele, gniazdo 12V w bagażniku, Pakiet Business LOUNGE, koło zapasowe pełnowymiarowe
Odbiór na koniec marca - urodziny 40ste mam w połowie lutego więc podciągnę go pod prezent urodzinowy
Mam nadzieję, że jak pojawią się hatchbacki i kombi to sprzedaż sedanów spadnie i Fiat da jakiś fajny upust aby napędzić sprzedaż sedanów. Pożyjemy, zobaczymy
Pozostaje tylko czekać
Byłem dzisiaj zobaczyć samochód :)
W końcu się doczekałem ;)
Załącznik 25792
Super - gratulacje
Brawo JA ;)