może mnie zatrudnią u siebie xD
To jest widok strony w wersji do druku
Rano chciałem ściągnąć nową mapę wszystko pięknie szybko ale doszło do 5 GB i nie udało się ściągnąć .powtórka ,doszło ponad 6 i znowu napis nie udało się ,ale wieczorem trzeba próbować dalej,a swoją drogą napiszę że Auto Mapa na której jeżdziłem przed Tipo była super ,aktualizowałem z 3 razy ,już się przyzwyczaiłem do niej w Tipku i da się jechać pod numer ,którym pasem masz jechać też ok ,jeszcze mam 2 lata darmowej aktualizacji ,potem pomyśli się
Witam ,może moje spostrzeżenia komuś się przydadzą przy aktualizacji ,robiłem to 4 raz i też mały problemik miałem,używam Friefoxa i teraz udało się ściągnąć do 5-6 GB i przerwało ,przypomniałem sobie że kiedyś przy AMapie też miałem ten problem ,przejście na inną przeglądarkę i zadziałało ,teraz sciągłem na Gogle chrome ,druga sprawa to poprzednio robiłem na penie 16 GB usb 2 ,trwało wgrywanie w auto ok 1,20 min ,teraz kupiłem pena 32 GB 3 usb i dokładnie co do minuty wgrywało 1,20 min,ktoś kiedyś pisał że czas wgrywania zależy od pendraiva ,u mnie dokładnie tak samo na różnym penie ,robiłem to dzisiaj w obiad to informacja jeszcze ciepła pozdrawiam
Zazdroszczę, ze Ci w niecałe 2 minuty wgrywa. U mnie to trwało niestety aż 40 minut [emoji20]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Właśnie mnie to zastanawia, skąd takie różnice. Aktualizowałem już 3 razy i za każdym razem było to ok. 40 minut.
Radio 7".
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
The 1020 update gives me a constant error
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Do you have 1020 updates?
Nowe mapy rzucili. pobierać.
Witam można pobierać dzisiaj zrobiłem aktualizację.
U mnie jak zwykle około 40-45 minut i aktualizacja zakończona pomyślnie.
Strasznie długo czekają z udostępnieniem map. w Informacji w radiu jest napisane, że wydanie 01/2019, na stronie, że wypuszczone 8.02 a dostępne od 14.03
Ja dziś zaktualizowałem w czasie podróży. Trwało to aż 1h30m. Strasznie długo, ale ja miałem wcześniej wersję 1015.