Z przodu to jeszcze jakoś wygląda ale z tyłu ??? szkoda kasy :/
To jest widok strony w wersji do druku
Z przodu to jeszcze jakoś wygląda ale z tyłu ??? szkoda kasy :/
Bibi ma dokładnie takie samo zdanie w tym temacie
Ja dodałem to: :)
Załącznik 28329
Jak ktoś ma czujniki parkowania z ASO to ta opcja odpada, raczej tylko dach. Czujniki by piszczaly od razu po wrzuceniu wstecznego a chyba ich się nie da wyłączyć?
Wysłane z mojego XT1635-02 przy użyciu Tapatalka
Po prawie roku w końcu zamontowałem tylną kamerę do rejestratora i poukrywałem przewody (dotychczas zasilający kabel wisiał po prostu). Kabel do tyłu pociągnąłem pod prawym słupkiem, a dalej pod plastikami na progach i pod tylnym słupkiem. Uchwyt do tylnej kamerki przykleiłem taśmą dwustronną pod podsufitką, więc niewiele wystaje, a poza tym nie ma ryzyka, że odpadnie. Z kolei z przodu pod lewym słupkiem puściłem zasilanie do kamerki, kabelek wyprowadziłem przy zapalniczce / gnieździe USB, a wszelki wypadek obkleiłem go taśmą izolacyjną materiałową, żeby nie wtarł się o metalowe elementy.
Jak ktoś ma czujniki parkowania to prawko znalazł w paczce chipsów - żart. Jakoś nie umiem sobie wyobrazić po co ten wynalazek w małych miejskich autkach :)
Dach przerabiałem w poprzednim autku. Koszmarek załadować tam rowery. Auto dość wysokie IX20 (lift), jazda też stresująca. Obiecałem sobie, że tym razem zainwestuje w hak. Jeszcze nie testowałem, czekam na 3 tablice. Ale wydaję mi się że rozwiązanie będzie OK.
Po 4000 km dolalem 100 ml oleju.
Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
Co prawda mój się dopiero będzie produkował ale posprzątałem w garażu trochę i zamówiłem nową bramę wjazdową. Stara 50-letnia już prawie odmawia współpracy, więc czas na zmiany :) A tipkowi będzie tylko i wyłącznie przyjemniej.
Dziś przyszedł zamówiony brelok do tipka.
Teraz już tylko kluczyki i auto i w drogę ;)
Myślał ktoś o montażu wieszaczków w bagażniku na zakupy. Miałem coś takiego w poprzednim samochodzie super sprawa.
U mnie nie wyłącza automatycznie ale po chwili piszczenia czujników pojawia się alarm od niespeawnych czujników i po kolejnym wrzuceniu wstecznego czujniki już nie piszczą do momentu ściągnięcia bagażnika.Załącznik 28823
Wieszaczki zamontowane. Super sprawa