Albo kontynuować na PW
To jest widok strony w wersji do druku
Albo kontynuować na PW
slawcio74 jechałeś dzisiaj koło 13:30 przemysłową w stronę fordonskiej? Widzialem bialasa jak twoj 😉
Niestety to nie mogłem być ja :-)
Wczoraj zakopianka kolo Rabki, czarny hb. Dzis zjazd z S1 na e75 brazowy sedan i taki sam na 81 od skoczowa. Coś, ktoś ?
A ja już na mieście prawie codziennie jakiegoś dostrzegam... i pozdrawiam sąsiadów z bloku po drugiej stronie ulicy (2 kombiaki maja) :-)
Dzisiaj jechałem na trasie od Rzeszowa do Łodzi autostradą A4 i przed Katowicami się rozjechaliśmy w swoje strony.
Jazda była przednia, na tyle że prawie bym ominął swój zjazd na Łódź.
Na bramce sobie pomachaliśmy, na przednim siedzeniu pasażera siedziało dziecko. Przyznać się kto jechał czerwonym TIPO SW o numerach zaczynających się od liter SY ;)
A mówią że Tipo nie daje rady na trasach szybkiego ruchu, a my jechaliśmy prawie non stop lewym pasem ;)
Wrzucam zdjęcie kolegi :
Załącznik 33306
I miganie kierunkowskazami na pożegnanie :)
Załącznik 33307
Witam,wygląda jak moje też mam SY....i końcówkę H,taki sam czerwony ale rejestrowany jakiś 3000 aut wcześniej,też jechałem autostradą A4 od Dębicy do Bytomia ale to było na początku czerwca jak wracałem z Soliny,w pierwszym momencie myślałem że to moje auto ale niestety nie,swoją drogą jeszcze nie spotkałem go w rejonie Bytomia.
Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś na trasie.
JackTheNight a może by tak założyć temat o spotkaniach na trasie, np. "Spotkani w trasie" lub coś w tym stylu.
Piszę tak o tym, gdyż ostatnio (w sobotę 25/08) jechałem S8 w stronę Łodzi i tak sobie popyłałem, jak doszedł do mnie biały sedan WW..... i tak sobie jechaliśmy w małym konwoju, aż do zjazdu na Bełchatów, a mało co nas wyprzedzało po drodze :cool:
Jak żeście cały czas blokowali dwa pasy, to nie dziwne, że mało co Was wyprzedzało. Już wiem skąd był ten korek na S8 :smile: :smile:
Załącznik 33367
Panie, przecież napisałem, że jechaliśmy w konwoju, a nie tyralierą, jak jakieś tiry :cool:
Swoją drogą odnajdę ten wątek "spotted".
M oże jest tu ktoś z srebrnym tipo KWI 67...... który rano jeździ od brzegów przez rybitwy do krakowa. Już któryś raz jadę w "konwoju" z nim.
Cześć,
Ja ostatnio dużo tipków widuje w Bydgoszczy... Często białe sedany... Ostatnio nawet widziałem Tipka też białego na taksie :)