Można oddać w pszoku
To jest widok strony w wersji do druku
Można oddać w pszoku
U mnie w Pszoku nie przyjmują, ale ja oddaje do pobliskiego warsztatu samochodowego i biorą bez problemu.
Tipek dzisiaj dostał oryginalne kołpaki na zimową porę która już dobiega końca ale myślę że było warto :smile::smile:
Jednyny słuszny wybór w temacie kołpaków, choć ja jezdze i będę jezdził bez ;) koło środy zakładam alu z letnim kapciem :)
No ja też pewnie niedługo zmienię stalówki na alufelgi ale tołpaki i tak mi się przydadzą na kolejne lata. O ile tipek jeszcze tyle wytrzyma:smile:
A widzisz jednak zmiana.Mnie też oryginały leżą najbardziej. Dobrze są dopasowane do felgi.
W tym miesiącu jeszcze chyba zarzucę lato na auto bo jednak 17 alu to wygląda jak powinno.
Już za kilka dni miną 3 lata od zakupu tipka więc postanowiłem dać mu prezent w postaci kolejnej już wymiany filtra powietrza i filtra kabinowego. Filtry kupiłem w ASO oryginalne lecz wymianę zrobiłem sam bo jest to dość prosta operacja i mam pewność że jest to zrobione dobrze. Myślę że tipek odwdzięczy się bezawaryjną jazdą. Przez rok filtr kabinowy był dość brudny natomiast powietrza był jeszcze w miarę ok.:smile::smile:
Jeszcze napisz jaki roczny przebieg robisz. Ja w Punto 2 przy rocznych przebiegach ~35kkm filtr kabinowy miałem czarny jakby to auto w kopalni robiło a mieszkam poza miastem. Takim syfem się u Nas pali w kopciuchach.
O kurła jak czysto pod maską ;)
Przebieg roczny to niecałe 10 tys km. Pod maską nigdy nic nie było myte ale fiacik nigdy nie widział szutrowej drogi więc jest czysto :) :)
W mojej opinii to nie chodzi o palenie w piecu a o szutrowe drogi i wszechobecny kurz w powietrzu w związku z suchymi latami i brakiem opadów ;)
To samo pomyślałem. U mnie po 24k przebiegu w niecały rok jest dużo bardziej wszystko zakurzone itp. Ale w sumie nie mam tej uszczelki/osłony na styku maski z pasem przednim. @marnyd4d Ty ją masz?
Ja w porownaniu do tego co na zdjeciu to mam dramat ;)
Nie ma bata, musi co tydzień ze szmatą latać po silniku. Ja mam dopiero przejechane 13 tyś km, a silnik zakurzony jakbym z 50 tyś zrobił.