To jest widok strony w wersji do druku
-
Katowice - Umówiony na przegląd na 26.01 cena : oleje i ogólne sprawdzenie stanu technicznego 400zł ( jeżeli trzeba będzie wymienić filtry : powietrza i kabinkowy 700zł ) ceny z kosmosu ale ten 1 raz dam im zarobić a za rok papapa. A tak na marginecie OC/AC 170 zł więcej niż w 2017 roku - ubezpieczenie proponowane przez salon - nie najgorzej.
-
Cytat:
Napisał
Richad
A tak na marginecie OC/AC 170 zł więcej niż w 2017 roku - ubezpieczenie proponowane przez salon - nie najgorzej.
Poszukaj jeszcze w Internecie lub u bystrego agenta. Ja zapłaciłem wyraźnie taniej niż rok temu (AC+OC, bez assistance, bu uważam że to co mam w ramach gwarancji od FCA jest wystarczające). No chyba że nie masz pełnych zniżek, to oferta z salonu może być dobra.
-
Cytat:
Napisał
kjk
Poszukaj jeszcze w Internecie lub u bystrego agenta. Ja zapłaciłem wyraźnie taniej niż rok temu (AC+OC, bez assistance, bu uważam że to co mam w ramach gwarancji od FCA jest wystarczające). No chyba że nie masz pełnych zniżek, to oferta z salonu może być dobra.
mam czas do 25.01 więc jeszcze poszukam , zniżki Full , PZU 450zł więcej za OC/AC niż płaciłem w 2017 , kjk możesz napisać gdzie kupowałeś polise ? dzieki
-
Cytat:
Napisał
Richad
mam czas do 25.01 więc jeszcze poszukam , zniżki Full , PZU 450zł więcej za OC/AC niż płaciłem w 2017 , kjk możesz napisać gdzie kupowałeś polise ? dzieki
Ostatecznie wykupiłem polisę w Genreali (warunki sensowne, co prawda firma ma w Internecie nie najlepsze opinie, ale Benefia od FCA nie jest lepsza ;-) ). Przejdź się do jakiejś multiagencji. Moja agentka zrobiła mi 4 albo 5 wycen u różnych ubezpieczycieli i to co dostałem jest lepsze nie tylko od oferty z salonu, ale również tego co sam sobie wyklikałem w Internecie. Z tego co się zorientowałem, PZU miewa dobre oferty dla nowych klientów, ale dla starych, lojalnych już niekoniecznie.
-
Cytat:
Napisał
Richad
Katowice - Umówiony na przegląd na 26.01 cena : oleje i ogólne sprawdzenie stanu technicznego 400zł ( jeżeli trzeba będzie wymienić filtry : powietrza i kabinkowy 700zł ) ceny z kosmosu ale ten 1 raz dam im zarobić a za rok papapa. A tak na marginecie OC/AC 170 zł więcej niż w 2017 roku - ubezpieczenie proponowane przez salon - nie najgorzej.
Poszukaj taniej w śląskim. Może zaoszczędzisz ponad 2 stówy.
-
Fajnie tańsze ubezpieczenie tylko czy jest jak w pakiecie dilerskim ze przy szkodzie calkowitej wyplacaja kwote z faktury?
-
Kwota z faktury to musi być wykupiony GAP i to nie ten najtańszy
-
JAK to jest z tym przegladem, moge sie umowic dopiero jak licznik bedzie na 15000 czy musze wczesniej bo jak przyjade na przeglad po 15 tys to Fiat bedzie mial problem. Wczesniej uzytkowalem inne marki i z tym problemu nie bylo jak jest w Aso Fiat?
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
JAK to jest z tym przegladem, moge sie umowic dopiero jak licznik bedzie na 15000 czy musze wczesniej bo jak przyjade na przeglad po 15 tys to Fiat bedzie mial problem. Wczesniej uzytkowalem inne marki i z tym problemu nie bylo jak jest w Aso Fiat?
Wydaje mi się, że w książce gwarancyjnej jest zapis, że przegląd robimy przy 15kkm +/- 1kkm.
-
OK bo patrzylem w instrukcji i nie moglem takiego zapisu znalezc
-
:) ewentualna ewentualnosc nie na 15tkm tylko rok :) tak mam ja ze nie mam km tylko mi rok wchodzi od dnia zakupu wlasnie jade 25 styczna na 1-szy przeglad a mam ledwo 10tkm z kawalkiem :)
-
Cytat:
Napisał
Kot66
jade 25 styczna na 1-szy przeglad a mam ledwo 10tkm z kawalkiem
Takim to powinni samochody odbierać. Tylko parkingi blokują :mrgreen:
-
Pewnie taniej byłoby taksówką jeździć :smile:
-
Cytat:
Napisał
kjk
Takim to powinni samochody odbierać. Tylko parkingi blokują :mrgreen:
:) jak nie jezdzi to stoi w garazu :)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
pelikan1
Pewnie taniej byłoby taksówką jeździć :smile:
:) jezdzi jezdzi...w sezonie letnim jednosladem...dla tego tak malo km-ów :)
-
W książce gwarancyjnej jest zapis +/- 1000 km i +/- 1 miesiąc, sprawdzałem jakby ktoś potrzebował informacji