Witam,
Posiadam Tipo sedan 2020, jakie dywaniki gumowe z Allegro polecacie?
Poproszę o linki
To jest widok strony w wersji do druku
Witam,
Posiadam Tipo sedan 2020, jakie dywaniki gumowe z Allegro polecacie?
Poproszę o linki
Wydeptał mi się dywanik kierowcy rezaw plast jakieś że 2 -3 lata temu, więc kupiłem cały nowy komplet a wymieniłem tylko przednie. Teraz znowu dywanik kierowcy robi się bardzo cienki pod piętą a cena kompletu poszybowała tak że 2x do góry. No to kupiłem super hiper dywaniki idealnie pasujace do auta bo laserowo mierzonej co? Jajco, na fotach widać jak z tyłu dupasowane. A cena niemal 300. Szukam alternatywy dla rezaw. Jeszcze szarpnę się na mejla do producenta z zapytaniem o zakup tylko dywanika kierowcy.
Znam ten problem
Kupiłem na alledrogo sam dywanik kierowcy za 29 zł plus wysyłka..
Z rantem , doskonale się sprawdził na pierwszym śniegu.
Daj Linka to tej oferty :-)
Dzięki ale jednak będę szukał dalej
ciekawe jaka cena jest w ASO. Tylko, że w ASO trzeba kupić dwie. Czyli przód prawa i lewa. Swoją po lewej stronie już wymieniłem a pasażera w oryginale jeszcze się trzyma i mam w zapasie drugą :)
Hipokryzja na każdym kroku. Ślad węglowy, zero-waste, mikroplastik, a z drugiej strony człowiek nie może kupić pojedynczego dywanika dobrej jakości, bo producent chce sprzedać komplet. :-/
Ludzie sobie na to pozwalają, plandemia wszystko wyjaśniła. Kto mający interes postawił się rządzącej hołocie, ma nadal interes i wygrane sprawy. Posłuszni i bojący się poplajtowali, założyli sobie sznur na szyje itd. Ekologia to olbrzymie pieniądze dla wybrańców. Szarak będzie posłusznie siedział na dupie w domu z paszporcikiem węglowym, bojąc się, żeby za dużo oddechów nie złapać, bo srogo za to skasują...