Panowie a teraz już wiecie coś, czy będzie transmisja F1 na Polsacie? Jeszcze 18 dni a ja nic nie mogę znaleźć w sieci na ten temat, a może nie umiem szukać
To jest widok strony w wersji do druku
Panowie a teraz już wiecie coś, czy będzie transmisja F1 na Polsacie? Jeszcze 18 dni a ja nic nie mogę znaleźć w sieci na ten temat, a może nie umiem szukać
Z tego co wiem to będzie tak jak w zeszłym roku ;)
Tez tak słyszałem.
Będzie, będzie:)
Chociaz w programie nic nie ma :P
jest oficjalne info:
F1. Formuła 1 nadal w Polsacie SportCytat:
Ostatecznie jak w poprzednich latach transmisje przeprowadzi Polsat Sport i Polsat Sport Extra.
Dokładnie :D
Czyli jutro o 5:50 pobudka :P
GP Australii 2015 już za nami. Jak widać Mercedesy trzymają klasę. Ciekawe Czy Bastuś pomoże Ferrari, ale +34,523 to przepaść. Cieszy mnie, że Felipe Massa jest w czołówce.
Fakt, ze Mercedesy widać narazie poza zasięgiem (na pewno w kwalifikacjach) ale wierze w Ferrari, widać, ze mają lepszy początek niż rok wcześniej ;) więc myslę, ze cos zwojują :D Williams tak jak oczekiwałem, czyli mocny, zaskoczeniem jest dobra postawa Saubera, ale to po jednym GP nie ma co gdybać ;)
Mam nadzieje na emocjonujący sezon ;)
ja od dzieciństwa wierzę w Ferrari:)
No to panowie znowu się tankujemy Wielkie zmiany w Formule 1. Szybsze bolidy, wraca tankowanie - Sport
Co do tankowania, to sie okaże, bo jak to mówią.... "zobaczę to uwierzę" ;)
no tak racja, ale rządzące dziadki muszą coś zrobić z tą F1 bo się robi nie za ciekawie w tym sporcie. Pożyjemy zobaczymy.
No zgodze się, ze troche pokąbinowali z tymi przepisami i tym nieszczęsnym cięciem kosztów.
Ja pitole, ale dzisiaj zje....li wyścig Lewisowi.