Ja mam 8 lat służby, ale w wojsku i uwierz mi nie jest to starość ;-) bardziej niewiedza
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
To jest widok strony w wersji do druku
Ja mam 8 lat służby, ale w wojsku i uwierz mi nie jest to starość ;-) bardziej niewiedza
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
Dziś zakupiony łącznik stabilizatora (Delphi) 35 zł
Niebawem dostane info za ile znajomy załatwi czujnik ciśnienia oleju bo kontrolka mruga do 1k obr
Miałem jeszcze robić z poduchami w fotelu kierowcy ale za długo zeszło mi plątanie po mieście więc niestety to już zostawię na jutro.
wg. mnie to stary czy młody, ale to Policjant i przepisy powinien znać ;)
no nie douczony. ale własnie u takich starszych jest to nagminne. Młodym chce się jeszcze douczać
I niech złapią takiego co nie wie o takich sprawach :) Dowodzik zabrany, punkty, parę złoty za nic- ew. na "flaszkę". :)
Też do swojego kupiłem "nówkę" nadkole, bo przy moim lekkie nadpękniecie było. Okazało się że większość otworów nie tam gdzie powinna i w jednym miejscu powinno być zagięcie z otworem to nie pasuje, w innym miejscu było, musiałem wziąć świeczkę, przygrzać, docisnąć do elementu i zrobić takie zagięcie tam gdzie powinno być :)
masakra. Ja następnym razem kupie oryginał
Ja jak nadkola na tył kupowałem były naprawdę spoko.
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
no to udało ci się :D Ja dziś zwątpiłem gdyż oryginał nadkola do bravo kosztuje niecałe 200zł gdzie ja zapłaciłem 20 po rabacie.:sciana:
Nieszczęsne przepływki [bo chyba nie chodzi ci o przepławkę rzeczną :D hehe], u mnie lekko zaniżała to ją wziąłem przeczyściłem sprayem do tarcz hamulcowych :D Według instrukcji w internecie.
ja swoja wyczyściłem i działa. Przynajmniej na razie.
Dziś odebrałem części od lakiernika. Za tydzień ma być chłodnica i będę wtedy już mógł odzyskać dowód rejestracyjny i przerejestrować na siebie.
Załącznik 5668
Załącznik 5669
ajjj tak na betonie? nowolakierowane części? :P
spoko spoko delikatnie ułożone więc nic się nie stało. A kolorek jak z bajki. Nie chwaląc się to jest kolor z barw fiata a dokładniej jest to kolor nowego bravo :D
Dziś trafił mi się w łapy drugi łącznik stabilizatora (Delphi 32 PLN) i czujnik ciśnienia oleju (23 PLN)
Mam nadzieję że będzie niedługo czas aby zmienić. Zobaczymy czy mruga poniżej 1 k obr przez czujnik czy przez coś innego.
seth co za moto posiadasz? ;] Miałem Suzuki bandita 400 niestety aktualnie ewoluował w bravo (niestety i na szczęście bo autko fajne ale "wiatr we włosach" przepadł)
Kurde fajny sprzęcior
Wydziergane z Tapatalk 2 za pomocą SE Arc S
niczego sobie. Niebawem skończę naprawę a tym samym film z przebiegu naprawy. I powiem że "trochę" się zmienił i to chyba pozytywnie.